Roming u Crnoj Gori

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE ROMING POSTPEJD ROMING U CRNOJ GORI

Share this:

 

 • Dnevna karta - omogućava vam da 24h nakon aktivacije imate besplatne odlazne pozive ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora**, besplatne dolazne pozive iz svih mreža i besplatan* internet po ceni od 199 dinara.


 • Nedeljna karta - omogućava vam da u periodu od 7 dana od aktivacije imate besplatne razgovore ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora**, neograničene dolazne pozive iz svih mreža i besplatan* internet po ceni od 999 dinara.Pored ovoga, odlazne SMS poruke se za vreme dok su aktivne Dnevna ili Nedeljna karta naplaćuju 3,97 dinara po poruci! I zato ukoliko se odlučite da ovoga leta otputujete u Crnu Goru, obezbedite vašu kartu za opuštenu komunikaciju!
 
Pozivi ka drugim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori se naplaćuju prema važećem roming cenovniku za roming u mreži Telenor Crna Gora (dole u nastavku strane).
 

Aktivacija

Bilo da ste pripejd, postpejd ili biznis korisnik aktivaciju Dnevne karte možete izvršiti besplatnim pozivom na broj *135*1# ili slanjem SMS poruke sa tekstom TCG1 na broj 9000, dok se aktivacija Nedeljne karte vrši besplatnim pozivom na broj *135*7# ili slanjem SMS poruke sa tekstom TCG7 na broj 9000. Poruka za aktivaciju se naplaćuje po važećem roming cenovniku. Promocija važi isključivo ako ste prijavljeni na Telenor Crna Gora mrežu, a pozivi upućeni ka svim ostalim destinacijama koje nisu obuhvaćene Dnevnom ili nedeljnom kartom se naplaćuju po važećem roming cenovniku.
 
U jednom trenutku moguće je imati samo jednu aktivnu Dnevnu ili Nedeljnu kartu. Svaka aktivacija Dnevne ili Nedeljne karte poništava važenje Dnevne ili Nedeljne karte koju ste eventualno prethodno aktivirali. 
 
Bez aktivacije Dnevne ili Nedeljne karte, za roming u mreži Telenor Crna Gora primenjuju se cene koje su znatno povoljnije nego cene koje važe u druge dve crnogorske mreže:
 
 
Cene rominga u mreži Telenor Crna Gora
Cena
Cena minuta poziva ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora 10,07
Cena minuta poziva ka svim ostalim mrežama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji i AP Kosovo i Metohija
11,28
Cena minuta poziva ka svim ostalim mrežama u svetu
24,31
Cena minuta dolaznih poziva u mreži Telenor Crna Gora 5,76
Cena SMS-a ka svim destinacijama u svetu
4,20
Cena MMS-a na osnovu prenetih podataka (odnosno u zavisnosti veličine poruke - din/KB) 0,0036
Cena pristupa internetu (din/KB)
0,0036
 
 • Sve cene prikazane su sa uračunatim PDV-om.
 • Obračunski interval za odlazne pozive je 30+1 sekunda, dok se prenos podataka obračunava na 1+1 kB. 
 • Za roming saobraćaj koji eventualno ostvarite u druge dve crnogorske mreže se primenjuju se cene koje važe za Zonu Region.


Stoga vam savetujemo da po dolasku u Crnu Goru ručno odaberete mrežu Telenor Crna Gora. U zavisnosti od tipa i starosti uređaja koji koristite, ona na ekranu može biti prikazana kao Telenor, Promonte,  YU 02, 220 02, 29701, ME 01

 
 

Napomena

Svaka nova aktivacija Dnevne ili Nedeljne karte poništava predhodnu aktivaciju. Ukoliko, na primer, aktivirate Nedeljnu kartu i nakon tri dana aktivirate Dnevnu kartu, od trenutka aktivacije Dnevne karte na raspolaganju vam je samo saobraćaj definisan Dnevnom kartom u narednih 24h, dok će neiskorišćeni saobraćaj po osnovu Nedelje karte biti obrisan. 

 

Dodatne informacije

 
4G u Crnoj Gori
4G u Crnoj Gori
Telenor je svojim postpejd korisnicima koji putuju u Crnu Goru (izuzev korisnika PRENESI I DOPUNI, KOMBINUJ i ISTA CENA tarifnih paketa) omogućio da koriste 4G mrežu Telenora Crna Gora.
 
Za najbolje korisničko iskustvo u korišćenju 4G mreže aktivirajte tarifni dodatak CG Roming karta i ostvarite:
 • Neograničeni internet
  • 100 MB internet saobraćaja po punoj brzini uz Dnevnu kartu
  • 1 GB internet saobraćaja po punoj brzini uz Nedeljnu kartu
 • Neograničene besplatne odlazne pozive ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora
 • Neograničene besplatne dolazne pozive iz svih destinacija
 • Odlazne SMS poruke po ceni od 3,97 dinara  za vreme dok su aktivne Dnevna ili Nedeljna karta
 • Besplatnu proveru preostalog internet saobraćaja iz dodatka putem USSD koda *139*1#
 
Kako biste iskoristili do 6 puta brži protok podataka i pouzdaniju internet konekciju, u okviru opcije Mrežni režim rada izaberite GSM/WCDMA/LTE tip signala. Takođe, potrebno je da ručno izaberete mrežu Telenor Crna Gora.
 
Mapu pokrivenosti 4G mrežom u Crnoj Gori pronađite ovde.