PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE RAČUNI I UGOVORI E-RAČUN

Share this:

 
 

Aktiviraj e-račun i ostvari dodatni popust na mesečnu pretplatu. Sklopi novi ugovor ili produži postojeći uz neki od novih tarifnih paketa i ostvarićeš popust od 50 RSD na iznos mesečne pretplate po odabranim uslovima kupovine.Takodje, za prvu aktivaciju e-računa Telenor ti poklanja dodatnih 10GB interneta u domaćem saobraćaju u trajanju od 30 dana.

 
Račun je dostupan na Moj Telenor aplikaciji svakog 3. u mesecu ili se može dostaviti na željenu mejl adresu, dok je plaćanje računa dostupno brzo i lako, samo jednim klikom. Plaćanjem mesečnog zaduženja u aplikaciji putem platnih kartica i čuvanjem kartice za buduća plaćanja ostvaruješ pravo na još 10GB interneta u domaćem saobraćaju u trajanju od 30 dana. 

Aktiviraj e-račun putem Moj Telenor aplikacije ili preko portala Moj Telenor.
 
 

instaliraj najnoviju verziju aplikacije:


  


 
 

Zaštita životne sredine


Važna stvar je da, kad aktiviraš e-račun, zbog smanjene potrošnje papira, svi zajedno doprinosimo očuvanju životne sredine i pomažemo razvoju globalne ekološke svesti.

 

Pregled prethodnih računa i istorije plaćanja


Na Moj Telenor aplikaciji dostupno je sve što ti je potrebno u vezi sa računom: mesečni račun identičan papirnom računu,  svi neplaćeni računi izdvojeni sa rokom dospeća i potvrdom o plaćanju, a možeš pregledati i prethodnih 12 mesečnih računa.

 

SMS o detaljima računa


Pored Moj Telenor aplikacije ili imejla, svi podaci o iznosu i načinu plaćanja računa će stizati i putem SMS poruke, tako da ćeš imati uvid u sve, čak i kada nisi u mogućnosti da pristupiš internetu.

 

Jednostavno plaćanje


Jednim klikom možeš elektronskim putem, bez provizije, platiti svoj račun, bez čekanja u redovima.

 

E-račun promocija


Korisnici koji aktiviraju uslugu e-račun dobiće 10GB interneta u domaćem saobraćaju u trajanju od 30 dana od dana aktivacije dodatno na odabrani tarifni paket. Takodje, korisnici koji putem Moj Telenor aplikacije izvrše plaćanje svog mesečnog zaduženja i sačuvaju platnu karticu za buduća plaćanja dobiće dodatnih 10GB interneta u domaćem saobraćaju koje mogu koristiti u periodu od 30 dana od dana aktivacija promotivnog dodatka.  Dodeljivanje dodatnog internet saobraćaja definisanog ovog promocijom je moguće samo za jednu – prvu aktivaciju e-računa, odnosno plaćanja platnim karticama u Moj Telenor aplikaciji. Promocija se odnosi na sve postojeće i nove postpejd korisnike Telenora, fizička lica. Promocija važi od 01.09.2021. do daljnjeg.

 
 
 

Aktiviraj e-račun lako putem Moj Telenor aplikacije ili portala.

 

instaliraj najnoviju verziju aplikacije:


  


 
Još uvek ne koristiš portal?