PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE PLAĆANJE RAČUNA PRIPEJD DOPUNE

Share this:

 

Dopuni svoj Telenor pripejd broj


Kao Telenor pripejd korisnik koji uživa u slobodnom korišćenju najkvalitetnije mobilne mreže, imaš nekoliko načina da dopuniš kredit na svom računu u svakom trenutku. Na tebi je da izabereš onaj koji ti najviše odgovara.


Standardno važenje Telenor pripejd dopune je 60 dana, uz dodatnih 330 dana za novu dopunu i produženje važenja pripejd SIM kartice.

 
 
Na Telenor pripejd tarifnim paketima kredit traje 60 dana od dana uplate. Svaki put kada dopuniš kredit važenje celokupnog kredita se produžava za novih 60 dana. Ako ti istekne kredit (prođe 60 dana od uplate tj. istekne datum važenja dopune), preostali kredit će biti poništen i biće ti omogućen samo dolazni saobraćaj. Pored toga, sve aktivne promocije će biti deaktivirane, a saobraćaj iz njih poništen. Nakon toga imaš 330 dana da izvršiš dopunu kako bi tvoja kartica ostala aktivna. Dopunu možeš da izvršiš na bilo kom Telenor prodajnom mestu u minimalnom iznosu od 200 dinara.
 
Od 26.2.2019. na svim pripejd tarifnim paketima kredit će važiti 60 dana od datuma poslednje dopune nakon čega će biti poništen. Za više informacija klikni ovde.
 
 

Online dopune

 

Dopuna putem Moj Telenor aplikacije

 

Elektronske dopune na Telenor prodajnim mestima

 

Dopuna kredita na bankomatima i šalterima

 

Pošalji dopunu

 

Telenor mKartica

 

Papirni vaučeri