Pripejd dopune

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE PLAĆANJE RAČUNA PRIPEJD DOPUNE

Share this:

 

Online dopune za pripejd kartice i modeme


Kao Telenorov pripejd korisnik koji uživa u slobodnom korišćenju najkvalitetnije mobilne mreže, imate sijaset mogućnost da obnovite kredit na vašem računu. Na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odgovara:

Dopunite svoj pripejd kredit dok surfujete Internetom.

Pored standardne pripejd dopune, možete izvršiti i onlajn pripejd dopunu vaše internet SIM kartice.

 
 
 
Elektronske dopune

Znate tačno koliko vam novca treba na računu? Pripejd dopuna "Biraj iznos" omogućava vam da uvećate svoj kredit za bilo koju sumu između 200 i 5.000 dinara.

Ovako ostvarena dopuna važi 330 dana, uz dodatnih 60 dana za dopunu, osim za Telenor pripejd paket 200 u okviru kog dopuna važi 60 dana, uz dodatnih 330 dana za dopunu.
 

Papirni vaučeri 

Vaučeri za dopunu (slika desno) mogu imati vrednost od 200, 300, 500 i 1000 dinara. Uputstvo za dopunu odštampano je na poleđini svakog vaučera.

Rok važenja dopune je 330 dana, uz dodatnih 90 dana za dopunu.
 
 

Visa / Telenor mKartica

Telenor mKartica Kada postanete korisnik ovog servisa moći ćete da dopunite kredit bilo kojim celobrojnim iznosom između 200 i 5.000 dinara i to krajnje jednostavno - slanjem jednog SMS-a.

Rok važenja na ovaj način izvršenih dopuna kredita je 330 dana, uz dodatnih 60 dana za dopunu, osim za Telenor pripejd paket 200 u okviru kog dopuna važi 60 dana, uz dodatnih 330 dana za dopunu.
 

Diners Club International

Kada pripejd kredit dopunjujete pomoću Dinersovih kartica, vrednost vaučera može biti 200, 300, 500 i 1000 dinara. Dopunu vršite SMS-om koji se tarifira po ceni tarifnog paketa koji se koristi. Dnevni limit za dopunu iznosi 2000 dinara. Bruto iznos dopune uvećava se za jedan odsto na ime obrade transakcije.
 
Za dopunu kredita, SMS šaljete na broj 4628, a u telo poruke potrebno je upisati sledeće:
 
DN [razmak] BROJ_TELEFONA (sa predznakom 062063 ili 069) [razmak] IZNOS
 
Primer: DN 063123456 300
poruka se šalje na 4628

Rok važenja na ovaj način izvršenih dopuna kredita je 330 dana, uz dodatnih 60 dana za dopunu.
 

Distributeri

Svoje pripejd račune možete da dopunite i na prodajnim mestima Telenorovih distributera elektronskih dopuna.
 
 

Dopuna kredita na bankomatima

Jedan od najpogodnijih načina da brzo dopunite pripejd kredit podrazumeva korišćenje bankomata. Procedura je krajnje jednostavna: ubacite karticu u bankomat, a zatim na ekranu izaberite opciju „Dopuna pripejda”. Ukucajte broj mobilnog telefona čiji kredit dopunjujete, a potom i iznos koji želite da uplatite. Dostupni iznosi za dopunu su unapred definisani, ali postoji i mogućnost upisivanje proizvoljne vrednosti, u iznosu od 200 do 5.000 dinara.
 
Ako koristite neku od platnih kartica iz „DinaCard” i „Visa” programa, troškove dopune podmirićete direktno sa svog bankovnog računa, u trenutku kada odaberete odgovarajuću opciju na bankomatu, tj. u realnom vremenu. Da je dopuna kredita sprovedena potvrdiće SMS i štampana potvrda na samom bankomatu.
 
Mogućnost dopune pripejd kredita na bankomatima OTP banke Telenor je realizovao u saradnji s kompanijom Pexim Card Info. Ova usluga će uskoro biti dostupna i na bankomatima drugih banaka, kao i korisnicima ostalih platnih kartica.

 
Usluga - Pošalji dopunu 

Obradujte dragu osobu i priskočite joj u pomoć kad kredit ode "u crveno" - pošaljite joj dopunu bilo kada i bilo gde da se nalazite!

Detaljnije...
 
Rok važenja inicijalnog kredita je 180 dana, uz dodatnih 60 dana za dopunu, osim za Telenor pripejd paket 200 i Regionalni tarifni paket u okviru kojih dopuna važi 60 dana, uz dodatnih 330 dana za dopunu.
 
Ako je broj koji se kreditira isključen zbog neblagovremene dopune, nepotrošeni iznos kredita zatečen na broju u momentu isključenja (diskonekcije) se ne vraća korisnicima.
  •  

 
Napomena
Napomena
Prepaid vaučerima  koji imaju rok važenja do 31.12.2012. godine utvrđuje se novi rok važenja zaključno sa 31.12.2026. godine