Pripejd dopune

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE PLAĆANJE RAČUNA PRIPEJD DOPUNE

Share this:

 

Dopuni svoj Telenor pripejd broj


Kao Telenor pripejd korisnik koji uživa u slobodnom korišćenju najkvalitetnije mobilne mreže, imaš nekoliko načina da dopuniš kredit na svom računu u svakom trenutku. Na tebi je da izabereš onaj koji ti najviše odgovara.


Standardno važenje Telenor pripejd dopune je 60 dana, uz dodatnih 330 dana za obnovu dopune i produženje važenja pripejd SIM kartice.

 
 
Svaki put kada dopuniš kredit, važenje celokupnog kredita se produžava za novih 60 dana. Ukoliko ne uplatiš novu dopunu u periodu od navedenih 60 dana, biće ti omogućen samo dolazni saobraćaj i imaćeš dodatnih 330 dana da izvršiš dopunu kako bi tvoja kartica ostala aktivna. Kredit koji nisi potrošio u toku navedenih 60 dana se ne briše, već se blokira do naredne dopune.

Ukoliko je broj isključen zbog neblagovremene dopune (prošao je period od 60+330 dana), nepotrošeni iznos kredita zatečen na broju u momentu isključenja (diskonekcije) se briše sa pripejd računa i usled eventualne reaktivacije broja se ne vraća korisnicima.
 
Od 26.2.2019. na svim pripejd tarifnim paketima kredit će važiti 60 dana od datuma poslednje dopune nakon čega će biti poništen. Za više informacija klikni ovde.
 
 

Online dopune

 

Dopuna putem Moj Telenor aplikacije

 

Elektronske dopune na Telenor prodajnim mestima

 

Dopuna kredita na bankomatima i šalterima

 

Pošalji dopunu

 

Telenor mKartica

 

Papirni vaučeri