Pošalji dopunu

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE PLAĆANJE RAČUNA POŠALJI DOPUNU

Share this:

 

Šaljite dopunu - bilo kad, bilo gde, bilo kome!


Više ne morate da brinete da li ćete u „kritičnom“ trenutku ostati bez kredita. Bilo da ste u klubu, na utakmici, poslovnom sastanku ili u inostranstvu, svaki prijatelj koji koristi Telenor mrežu može vam poslati kredit i pomoći u nevolji.


Telenor Vam predstavlja uslugu koja pruža mnogo više mogućnosti za kreditiranje pripejd brojeva.


Pripejd i PRENESI I DOPUNI  broj je moguće kreditirati sa drugog Telenor broja. Sa postpejd broja možete poslati dopunu u iznosu od 200 do 5000 dinara po transakciji, a sa pripejd i PRENESI I DOPUNI broja u iznosu od 200 dinara po transakciji. Osim porukom, kredit je moguće poslati i pomoću specijalne JAVA aplikacije.
 
Pošaljite kredit svom detetu bez rizika da novac bude izgubljen i kontrolišite potrošnju. Sami odaberite iznos, vreme i mesto, izbegnite redove i dodatne troškove…
 
Rok važenja na ovaj način izvršenih dopuna kredita je 330 dana, uz dodatnih 60 dana za dopunu, osim za Telenor pripejd paket 200 i Regionalni tarifni paket u okviru kojih dopuna važi 60 dana, uz dodatnih 330 dana za dopunu. 


 
Korisnik koji je kreditiran sa pripejd ili hibrid broja, ne može da aktivira promocije (svi bonusi koji su predviđeni kampanjama, a dobijaju se na osnovu uplate dopune) i neće mu se produžiti datum važenja broja ni kredita.

Primer: Korisnik A kreditira korisnika B iznosom od 200 din. Korisniku B će se glavni račun povećati za 200 din, ako je imao neku promociju koja se aktivira dopunom neće se aktivirati i neće mu se promeniti datumi do kada može da koristi broj
 

Kako da pošaljem dopunu?

 
 

Pošalji dopunu brzo i lako putem Moj Telenor aplikacije

 
 
 

Pošalji dopunu putem SMS-a

Napomena