WhatsApp

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE APLIKACIJE WHATSAPP

Share this:

 
 

Dostupan svim korisnicima

 
Za one koji žele uvek i svuda da budu u mogućnosti da koriste WhatsApp, ali i da im internet saobraćaja iz paketa ostane za korišćenje drugih sadržaja predstavljamo dodatak WhatsApp. U okviru ovog dodatka korisnici dobijaju neograničen saobraćaj za ovaj servis. WhatsApp aplikacija je dostupna svim korisnicima kao i do sada, uz korišćenje internet saobraćaja iz paketa ili povezivanjem putem WiFi konekcije.

WhatsApp Messenger je višeplatformska mobilna aplikacija za slanje poruka koja ti omogućuje da razmenjuješ poruke sa prijateljima. WhatApp Messenger je dostupan za Android, Windows Phone, iPhone, BlackBerry i Nokia telefone i da, svi ti telefoni mogu međusobno da razmenjuju poruke.
 
 
 

Kreiranje grupa

 

Pored slanja poruka, u okviru WhatsApp Messenger-a, korisnici mogu da kreiraju grupe, međusobno razmenjuju neograničen broj slika, videa i audio poruka. WhatsApp Messenger koristi isključivo internet saobraćaj koji se ne tarifira dodatno već je u celosti uključen u cenu digitalnog servisa.


U okviru servisa dobijate neograničen internet za korišćenje WhatsApp servisa. Pozivi putem WhatsApp aplikacije (WhatsApp VoiP) ne ulaze u besplatan i neograničen saobraćaj za ovaj servis.

 

 

Cena i kako aktivirati?

 

WhatsApp digitalni servis je dostupan svim pripejd korisnicima kao tarifni dodatak za pripejd korisnike i to po ceni od 95 dinara za period od mesec dana.**

Aktivacija se vrši kroz aplikaciju Moj Telenor ili na portali Moj Telenor.


**WhatsApp dodatak je moguće aktivirati neograničen broj puta tokom meseca.

Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca. Korisnik može u svakom trenutku da se odjavi sa servisa slanjem poruke WA STOP na 9000. 


Cena usluge je: 95 RSD mesečno odnosno za 30 dana uz tarifni dodatak.


Uslovi korišćenja usluge WhatsApp.

 

Aktiviraj servis putem

 
 

 

Više o Whatsapp digitalnom servisu saznaj na ForUm-u