Twitter

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE APLIKACIJE TWITTER

Share this:

 

Društvena mreža i mikroblog

 
Twitter je društvena mreža i mikroblog alat koji ti omogućava da čitaš tuđe i šalješ svoje mikro-tekstualne poruke, takozvane tvitove. Tvitovi su tekstualni unosi ne duži od 140 karaktera. Uslovi korišćenja samog Twitter servisa su definisani od kompanije Twitter.
 
 

Bez dodatne naplate

 
Telenor svojim korisnicima, pripejd fizičkim licima na teritoriji Srbije pruža mogućnost da za korišćenje Twitter servisa ne brinu o dodatnoj naplati interneta, tj. korisnici će prilikom aktivacije servisa imati dodeljen internet saobraćaj za njegovo korišćenje.
 
 

Cena i kako aktivirati?

 

Twitter digitalni servis je svim pripejd korisnicima dostupan kao tarifni dodatak. Prva aktivacija servisa kao tarifnog dodatka za pripejd je besplatna za sve pripejd korisnike, a Twitter servis se može korisititi u periodu od 30 dana od datuma aktivacije, nakon čega se naplaćuje u iznosu od 35 dinara sa porezom.


Twitter dodatak je moguće aktivirati neograničen broj puta tokom meseca. Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca. Korisnik može u svakom trenutku da se odjavi sa servisa slanjem poruke TW STOP na 9000.

Cena usluge: 35 RSD mesečno, odnosno 30 dana uz tarifni dodatak.


Uslovi korišćenja usluge Twitter.

 
 

Aktiviraj servis putem

 
 

 

Više o Twitter digitalnom servisu saznaj na ForUm-u