Menu
 
 

Društvena mreža i mikroblog

 
Tviter i dalje važi za najbržu društvenu mrežu, a ako i ti voliš da ga koristiš svakog dana, aktiviraj ga putem Moj Telenor aplikacije ili portala! 
 
 

Bez dodatne naplate

 
Telenor svojim pripejd korisnicima, (fizičkim licima) na teritoriji Srbije pruža mogućnost da za korišćenje  Tvitera ne brinu o dodatnoj naplati interneta, jer prilikom aktivacije dobijaju internet saobraćaj za njegovo korišćenje.
 
 
 

Cena i kako aktivirati?

 

Pripejd: 49 RSD (sa PDV-om)


Besplatna aktivacija  dostupna za sve pripejd korisnike je putem aplikacije Moj Telenor i važi 30 dana od dana aktivacije. Prva aktivacija aplikacije kao tarifnog dodatka je besplatna, a svaka naredna se naplaćuje u iznosu od 49 RSD sa porezom. Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca, a u svakom trenutku možeš da se odjaviš putem Moj Telenor aplikacije ili portala.


Postpejd: 49 RSD (sa PDV-om)


Ukoliko si korisnik Prenesi 250 ili Total paketa, u okviru Moj Telenor aplikacije možeš da se odlučiš za Twitter kao servis, koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa. Twitter je dostupan za postpejd korisnike i kao tarifni dodatak po ceni od 49 RSD mesečno (sa porezom).


 


Twitter servis se može koristiti u periodu od 30 dana od datuma aktivacije.


Uslovi korišćenja usluge Twitter