Sport Uživo

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE DIGITALNI SERVISI SPORT UŽIVO

Share this:

 

Budi uvek u toku sa aktuelnim sportskim dešavanjima

 
Od sada, uz digitalni servis Sport Uživo, možeš uživo da pratiš preko 15 različitih sportova iz celog sveta i da u svakom trenutku imaš detaljan pregled statistika, analiza i najnovijih informacija vezanih za tvoje omiljene timove ili sportiste.

Bilo da si fan fudbala, košarke, odbojke, tenisa ili nekog drugog sporta, uz Sport Uživo moći ćeš da pratiš akciju sa terena putem aktraktivnog animiranog prikaza koji u realnom vremenu beleži svaki detalj meča ili utakmice.
 
 
 
 

Servis bez dodatne nadoknade

 
Ukoliko si korisnik novih Play+ paketa, u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala Moj Telenor možeš se odlučiti za Sport uživo kao servis koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa.
 
 
Uz pretplatu na Sport Uživo dobijaš 2GB internet saobraćaja namenjenog isključivo za korišćenje ovog servisa. Ako se desi da potrošiš bonus gigabajte, naknadni internet saobraćaj za korišćenje servisa će se tarifirati u skladu sa važećom internet tarifom u Telenor mreži, a prema izabranom postpejd paketu.

 
 
 

Cene i kako aktivirati

Digitalni servis Sport Uživo je dostupan svim postpejd i pripejd Telenor korisnicima. Aktivacija se vrši putem aplikacije Moj Telenor ili na portalu Moj Telenor. Svi postpejd i pripejd korisnici koji aktiviraju digitalni servis Sport Uživo dobijaju 30 dana besplatnog probnog perioda u toku kojih se servis neće naplaćivati. Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca. Korisnik može u svakom trenutku da se odjavi sa servisa slanjem poruke Sport STOP na 9000.
 


Za sve postpejd tarifne pakete osim paketa PRENESI I DOPUNI trajanje dodatka se obračunava od trenutka aktivacije do poslednjeg dana u mesecu aktivacije. Za tarifni paket PRENESI I DOPUNI trajanje dodatka je 30 dana od trenutka aktivacije. Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca.

Sport užuvo dodatak je moguće aktivirati neograničen broj puta tokom meseca. 


Cena usluge je: 95 RSD mesečno odnosno za 30 dana.


Uslovi korišćenja usluge Sport Uživo.

 
 

Aktiviraj servis putem

 
 

 

Više o Sport uživo digitalnom servisu saznaj na ForUm-u