Smartić satić

Share this:

Menu

Share this:

 

Smartić satić je GPS-GSM sat, uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć mobilne aplikacije. Od sada uz dečiji sat odaberite i novi Smartić tarifni paket uz koji dobijate 50 minuta ka svim mrežama i neograničen internet za nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti sata.

 
 
 

GPS prijemnik

Zahvaljujući njemu roditelji putem aplikacije primaju informaciju o mestu na kom se nalazi dete u svakom trenutku. Informacija o lokaciji deteta se ažurira svakih pet sekundi. Sat pamti aktivnosti deteta čak i ako dođe do iznenadnog prekida veze sa serverom, kako bi nakon uspostave veze roditelji imali kompletnu informaciju..

 

Pozivi i glasovne poruke

Sat može da šalje i prima pozive i glasovne poruke isključivo od brojeva koje su roditelji uneli putem aplikacije. Svi ostali pozivi se ignorišu. Sat takođe može da prima tekstualne poruke poslate putem aplikacije. Maksimalna dužina jedne poruke je 20 karaktera. Poruke se šalju putem Interneta i ne naplaćuju se dodatno od strane mobilnih operatera.

 

SOS dugme

U MoveTime aplikaciju, koja je instalirana na telefonu roditelja, može se uneti deset brojeva koje dete poziva pritiskom SOS dugmeta. Nakon aktivacije SOS funkcije, sat redom poziva definisane brojeve sve dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih. U međuvremenu, roditelji primaju informaciju o trenutnoj lokaciji deteta.

 
 
 
 

Smartić tarifni paket


50 minuta

+ neograničeni minuti u mreži
Neograničen internet
249 RSD/mesečno


 
 

Cena uz uređaj


 

24 rate


mesečna rata
350 RSD
uz ugovornu obavezu
24 meseca
+ 249 RSD
mesečna pretplata
na Smartić paket
Ukupno
599 RSD


 

Puna cena


puna cena uređaja
9.900 RSD
bez ugovorne obaveze
+ 249 RSD
mesečna pretplata
na Smartić paket
Ukupno
9.900 RSD


 

 
 

Dodatne informacije