Menu
 
 

Smartić satić je GPS-GSM sat, uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć mobilne aplikacije.


Od sada uz dečiji sat odaberite i novi Smartić tarifni paket uz koji dobijate 50 minuta ka svim mrežama i neograničen internet za nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti sata.

 
 
 
 
 
 

Myki Touch

 

Sat je opremljen GPS prijemnikom koji omogućava roditeljima da putem aplikacije primaju informacije o lokaciji deteta. Informacije o lokaciji se ažuriraju svakih pet sekundi, dok sat pamti aktivnosti deteta čak i ako dođe do iznenadnog prekida veze sa serverom, kako bi nakon uspostave veze roditelji imali kompletnu informaciju.


Sat može da šalje i prima pozive i glasovne poruke, ali isključivo od brojeva koje su roditelji uneli putem aplikacije (dok se ostali pozivi ignorišu). Ukoliko dete pritisne SOS dugme, sat redom poziva definisane brojeve sve dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih. 

 
Cena uređaja Smartić paket Ukupno

24 rate

uz ugovornu obavezu
350 RSD

249 RSD

mesečno

599 RSD

Puna cena

bez ugovorne obaveze
9.990 RSD 9.990 RSD
 

 
 
 
 

Myki Junior

 

Myki Junior je 3G pametni sat koji uz GPS prijemnik omogućava roditeljima da putem aplikacije prate lokaciju svog deteta. Omogućeno je i definisanje bezbednih zona, kao i uspostavljanje dvosmernih poziva.


Uređaj poseduje i ekran u boji koji je osetljiv na dodir, dok je takođe opremljen i video kamerom i nudi mogućnost za realizaciju dvosmernih video poziva, putem internet konekcije.

 
Cena uređaja Smartić paket Ukupno

24 rate

uz ugovornu obavezu
600 RSD

249 RSD

mesečno

849 RSD

Puna cena

bez ugovorne obaveze
15.990 RSD 15.990 RSD
 

 
 

Dodatne informacije