Menu
 
 

Kupi Myki Touch ili Myki Junior u periodu od 26.08.2019. do 30.09.2019, uz ugovornu obavezu od 12 ili 24 meseca, učestvuj u nagradnom konkursu i osvoji trotinet E-scooter Xplorer Green City.


Postavi fotografiju kreativnog rada na svom instagram profilu uz #SmarticSatic i tag @telenorsrbija. Kreativni rad može biti u vidu fotografije, pisanog rada ili video zapisa, ali u svakom slučaju mora kao obavezan element imati sliku sata MyKi touch ili MyKi junior. Ne zaboravi da otključaš profil kako bi fotografija bila vidljiva. Za više detalja pogledaj pravila nagradnog konkursa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myki Touch

 

Sat je opremljen GPS prijemnikom koji omogućava roditeljima da putem aplikacije primaju informacije o lokaciji deteta. Informacije o lokaciji se ažuriraju svakih pet sekundi, dok sat pamti aktivnosti deteta čak i ako dođe do iznenadnog prekida veze sa serverom, kako bi nakon uspostave veze roditelji imali kompletnu informaciju.


Sat može da šalje i prima pozive i glasovne poruke, ali isključivo od brojeva koje su roditelji uneli putem aplikacije (dok se ostali pozivi ignorišu). Ukoliko dete pritisne SOS dugme, sat redom poziva definisane brojeve sve dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih. 

 
Cena uređaja Smartić paket Ukupno

24 rate

uz ugovornu obavezu

249 RSD

mesečno

Puna cena

bez ugovorne obaveze
9.990 RSD 9.990 RSD
*Akcijska cena važi do 26.09.2019.
 

 
 
 
 

Myki Junior

 

Myki Junior je 3G pametni sat koji uz GPS prijemnik omogućava roditeljima da putem aplikacije prate lokaciju svog deteta. Omogućeno je i definisanje bezbednih zona, kao i uspostavljanje dvosmernih poziva.


Uređaj poseduje i ekran u boji koji je osetljiv na dodir, dok je takođe opremljen i video kamerom i nudi mogućnost za realizaciju dvosmernih video poziva, putem internet konekcije.

 
Cena uređaja Smartić paket Ukupno

24 rate

uz ugovornu obavezu

249 RSD

mesečno

Puna cena

bez ugovorne obaveze
15.990 RSD 15.990 RSD
*Akcijska cena važi do 26.09.2019.
 

 
 

Dodatne informacije