Novinarnica

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE APLIKACIJE NOVINARNICA

Share this:

Uz Novinarnicu čitaj najnovija izdanja najpopularnijih magazina bilo gde i bilo kada! Izaberi jednu od tri ponuđene opcije i kreiraj paket po svojoj meri.

 

Dnevne novine:
  • 1 dnevna novina svaki dan

 
Pogledaj spisak dnevnih novina

Magazini:
  • 5 magazina

 
Pogledaj spisak magazina

Knjige:
  • 1 knjiga svaki mesec

 
Pogledaj spisak knjiga


Odabrani paket možeš da menjaš svakog meseca.

 Aplikaciji možeš da pristupiš putem svog desktop ili laptop računara, tableta ili pametnog telefona i tako čitaš omiljene magazine gde god se nalaziš. Novinarnicu možeš da koristiš na svim Android i iOS uređajima. Ukoliko koristiš Windowa OS, servisu pristupi putem računara, na sajtu www.novinarnica.net.

Tokom prvih mesec dana korišćenje ove aplikacije je besplatno, a nakon isteka promotivnog perioda, Novinarnicu možeš nastaviti da koristiš kroz tarifni dodatak. 

 
 

Cena i kako aktivirati

Ukoliko želiš da isprobaš Novinarnicu, Telenor ti nudi probni period u trajanju od mesec dana u kojem se korišćenje servisa neće naplatiti. 


Uz pretplatu na Novinarnicu dobijaš i 2GB internet saobraćaja namenjenog isključivo za korišćenje ove aplikacije. Cena usluge je: 395 RSD mesečno, odnosno za 30 dana uz tarifni dodatak. 


Ukoliko si korisnik Prenesi Play+ ili Premium+ paketa, u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala možeš da se odlučiš za Novinarnicu kao servis koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa.


Uslovi korišćenja Novinarnice


 

Aktiviraj servis putem

 

 

Više o Novinarnica digitalnom servisu saznaj na ForUm-u