Menu
 

Šta je MyKi? Dečiji GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć MyKi mobilne aplikacije. Uz MyKi sat roditelji će uvek biti u kontaktu sa svojom decom. 

 
 

Šta sadrži MyKi?

 

GSM

Omogućava da sat prima i upućuje pozive, kao i komunikaciju putem Interneta.


Senzor za dodir

Zahvaljujući ugrađenom senzoru za dodir, roditelji u svakom trenutku imaju informaciju da li dete nosi sat.


Zvučnik

Ugrađen zvučnik omogućava razgovore između deteta i roditelja, kao i preslušavanje glasovnih poruka koje su poslate putem MykiWatch aplikacije.


Memorija

MyKi pamti aktivnosti deteta i čak kad dođe do iznenadnog prekida veze sa serverom, kako bi nakon uspostave veze roditelji imali kompletnu informaciju.


GPS prijemnik

Zahvaljujući njemu roditelji putem aplikacije primaju informacije o mestu na kojem se nalazi dete u svakom trenutku. Informacija o lokaciji deteta se ažurira svakih pet sekundi.


Akcelerometar

Akcelerometar broji korake i beleži aktivnost deteta tokom celog dana i sve to prikazuje u aplikaciji.


Mikrofon

Uz pomoć ugrađenog mikrofona, roditelji mogu da čuju dete, dok dete može da snima i šalje glasovne poruke roditeljima.


Osim toga, dete može da prima glasovne poruke od svojih roditelja. Sve ove funkcije moguće su uz korišćenje MykiWatch aplikacije.

 

 

Osnovne funkcije sata

 

Odlazni i dolazni pozivi

Odlazni pozivi MyKiTM može da poziva do pet brojeva iz svog imenika. Ove brojeve u imenik unose roditelji pomoću Myki aplikacije. Sat prima pozive isključivo od brojeva koje su roditelji uneli putem aplikacije. Svi ostali pozivi se ignorišu.

Glasovne poruke

MyKiTM može da šalje i prima glasovne poruke. Više informacija pronađite u uputstvu za korišćenje aplikacije.

Tekstualne poruke

MyKiTM  može da prima tekstualne poruke poslate putem aplikacije. Maksimalna dužina jedne poruke je 20 karaktera. Poruke se šalju putem Interneta i ne naplaćuju se dodatno od strane mobilnih operatera.

SOS dugme

U MyKi Watch aplikaciju, koja je instalirana na telefone roditelja, može se uneti do tri broja koje dete poziva pritiskom SOS dugmeta. Kad god je potrebno, dete može pritisnuti SOS dugme. Nakon aktivacije SOS funkcije, MyKiTM sat redom poziva definisane brojeve sve dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih. U međuvremenu, roditelji primaju informacije o trenutnoj lokaciji deteta.

 
 

Cena uređaja uz ugovornu obavezu od 12 meseci iznosi 4990 RSD uz Junior sat paket. *


  • Cena uređaja uz ugovornu obavezu od 24 meseca iznosi 1990 RSD uz Junior sat paket. *
  • Cena uređaja bez ugovorne obaveze iznosi 9990 RSD.
  • *Mesečna pretplata Junior sat tarifnog paketa iznosti 395 RSD u okviru koje je uključeno 1000 minuta u Telenor mreži, kao i 100 MB interneta u nacionalnom saobraćaju koji omogućavaju nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti Myki sata.

 
 

Dodatne informacije

 

Uslovi koji važe isključivo uz kupljen uređaj

 

Opšti uslovi korišćenja