Menu
 
 

Olakšava rad sa telefonskim imenikom

 
My Contacts je aplikacija koja na lak, jednostavan i siguran način čuva tvoje kontakte. Možeš lako i jednostavno da prebaciš svoje kontakte na novi telefon ili da ih povratiš ukoliko izgubiš ili zameniš telefon, jer ih čuva onlajn.

Još jedna sjajna opcija ove aplikacije je mogućnost da prebaciš svoje kontakte sa starih uređaja, koji su bili u upotrebi pre pojave pametnih telefona.

Dovoljno je da posetiš web aplikaciju i da se registruješ pomoću svog broja mobilnog telefona, imejl adrese i lozinke. Od tog trenutka, možeš da dodaješ ili brišeš kontakte, kao da i da menjaš podatke za svaki kontakt pojedinačno.
 
 
 

My Contacts web site

 
Ukoliko postoje duplikati, na My Contacts aplikaciji je moguće povezati ih u jedan kontakt. Takođe, kontaktima možeš da dodeliš profilnu sliku sa njihovih Facebook naloga.

Poseti My Contacts web site i lako unesi nove kontakte i napravi potrebne izmene. Sve izmene imenika se automatski sinhronizuju sa tvojim telefonom.

My Contacts aplikaciju trenutno podržavaju telefone koji su bazirani na Android i iOS operativnim sistemima, kao i stariji modeli telefona.

Ukoliko nisi siguran da li je telefon koji koristiš podržan od strane My Contacts aplkacije, poseti https://rs.mycontacts-app.com/podrzani-modeli i proveri da li se tvoj telefon nalazi na spisku uređaja koji podržavaju ovaj servis.
 
 

 

Cena i kako aktivirati?

 

Aktivacija i deaktivacija My Contacts dodatka:

- Slanjem koda MC u SMS poruci na broj 9000

- Putem aplikacije Moj Telenor


Aktivacija je besplatna ali se saobraćaj za korišćenje ovog servisa naplaćuje.


Uslovi korišćenja usluge My Contacts.

 

Aktiviraj servis putem

 
 
 

Više o My Contacts digitalnom servisu saznaj na ForUm-u