Menu
 

Šta je MoveTime pametni sat?


MoveTime je GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć MoveTime mobilne aplikacije. Uz ovaj sat roditelji će uvek biti u kontaktu sa svojom decom. 

 
 

GPS prijemnik

Zahvaljujući njemu roditelji putem aplikacije primaju informacije o mestu na kojem se nalazi dete u svakom trenutku. Informacija o lokaciji deteta se ažurira svakih pet sekundi.Sat pamti aktivnosti deteta čak i ako dođe do iznenadnog prekida veze sa serverom, kako bi nakon uspostave veze roditelji imali kompletnu informaciju.

 

Pozivi i poruke

Sat može da šalje i prima pozive i glasovne poruke isključivo od brojeva koje su roditelji uneli putem aplikacije. Svi ostali pozivi se ignorišu. Ovaj sat takođe može da prima tekstualne poruke poslate putem aplikacije. Maksimalna dužina jedne poruke je 20 karaktera. Poruke se šalju putem Interneta i ne naplaćuju se dodatno od strane mobilnih operatera.

 

SOS dugme

U MoveTime aplikaciju, koja je instalirana na telefonu roditelja, može se uneti do tri broja koje dete poziva pritiskom SOS dugmeta. Nakon aktivacije SOS funkcije, sat redom poziva definisane brojeve sve dok ne uspostavi vezu sa jednim od njih. U međuvremenu, roditelji primaju informacije o trenutnoj lokaciji djeteta.

 
 

Za više informacija o podešavanju sata preuzmi uputstvo za upotrebu (pdf).

 
 

Cena uređaja

 


1.990 RSD

ugovorna obaveza 24 meseca
uz tarifni paket Junior sat*4.990 RSD

ugovorna obaveza 12 meseci
uz tarifni paket Junior sat*9.990 RSD

bez ugovorne obaveze

uz tarifni paket Junior sat*


 
*Mesečna pretplata Junior sat tarifnog paketa iznosti 395 RSD u okviru koje je uključeno 1000 minuta u Telenor mreži, kao i 100 MB interneta u nacionalnom saobraćaju koji omogućavaju nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti MoveTime sata.
 
 

Dodatne informacije

Opšti uslovi korišćenja

 
Uslovi korišćenja Myki watch uređaja i aplikacije
 
 
 
 

Uz svaki MoveTime ili Myki sat te čeka i popust na pretplatu ukoliko si deo Telenor porodica grupe


Pretplata na svim tvojim MoveTime ili Myki brojevima biće automatski umanjena za 20%, sve dok si član neke Telenor porodice grupe.