Instagram

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE DIGITALNI SERVISI INSTAGRAM

Share this:

 

Uživaš u fotkanju i biranju filtera? Instagram je tvoja omiljena društvena mreža? Odaberi naš novi dodatak uz koji dobijaš 2GB internet saobraćaja isključivo za korišćenje ovog servisa, koji možeš da iskoristiš u periodu od 30 dana. Prva aktivacija je besplatna, a prilikom aktivacije prihvataš uslove korišćenja.

 

Ovaj servis dostupan je na Android i iOS operativnim sistemima.

 

Ukoliko se nalaziš u romingu, potrošeni internet saobraćaj za korišćenje Instagram servisa biće naplaćen prema roming tarifnom paketu i količini prenetog saobraćaja.

 
 
 
 

Od 01.12.2016. do 28.02.2017. godine, svi novi pripejd korisnici dobijaju neograničen internet saobraćaj za korišćenje Instagrama.

 
Nakon završetka promotivnog perioda, cena Instagram dodatka će biti 95 RSD. U sklopu dodatka, svakog meseca ti je na raspolaganju 2GB internet saobraćaja isključivo za ovaj servis. 

 
 
 

Cena i kako aktivirati?

 


Instagram servis dostupan je za sve korisnike putem Moj Telenor aplikacije ili portala i važi 30 dana od dana aktivacije. Aktivacija Instagram servisa kao tarifnog dodatka se naplaćuje u iznosu od 95 RSD sa porezom.


Ukoliko si korisnik Prenesi Play+ ili Premium+ paketa, u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala možeš da se odlučiš za Instagram kao servis koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa.


Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca. Korisnik može u svakom trenutku da se odjavi sa servisa putem aplikacije ili portala Moj Telenor. 


Cena usluge: 95 RSD mesečno, ili 30 dana od dana aktivacije.


Uslovi korišćenja usluge Instagram

 
 

Aktiviraj servis putem