Facebook

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE APLIKACIJE FACEBOOK

Share this:

 

Facebook web i mobilni sajt

 

Korišćenje jedne od najpopularnijih društvenih mreža na svetu nikada nije bilo lakše!


Dovoljno je samo da odabereš Facebook kao jedan od naših digitalnih servisa i uživaš u dopisivanju, postavljanju statusa, deljenju fotografija i druženju sa svim svojim Facebook prijateljima, bez ograničenja.


Facebook je dostupan na svim operativnim sistemima, a uključuje i Facebook Messenger.

 
 

Neograničen internet za Facebook


Telenor svojim pripejd korisnicima omogućava da za korišćenje Facebook servisa ne brinu o dodatnoj  naplati  interneta. Korisnici će kod aktivacije servisa imati dodeljen neograničen internet saobraćaj isključivo za njegovo korišćenje.

Ukoliko se korisnik nalazi u romingu, potrošeni internet saobraćaj za korišćenje Facebook servisa će mu biti naplaćen prema roming tarifnom paketu i količini prenetog saobraćaja.

 
 

Cena i kako aktivirati?

 

Pripejd


Besplatna aktivacija  dostupna za sve pripejd korisnike je putem aplikacije ili portala Moj Telenor i važi 30 dana od dana aktivacije.


Ukoliko aktiviraš Facebook kao tarifni dodatak pozivanjem *111# prva aktivacija je besplatna, a svaka naredna se naplaćuje u iznosu od 100 RSD sa porezom. Facebook servis se može koristiti u periodu od 30 dana od datuma aktivacije.


Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca, a u svakom trenutku možeš da se odjaviš putem Moj Telenor aplikacije ili portala. 


Cena usluge: 100 RSD 


Uslovi korišćenja usluge Facebook

 
 

Aktiviraj Facebook putem

 
 

 

Više o Facebook digitalnom servisu saznaj na ForUm-u