Menu
 
 

Odaberi Facebook kao jedan od naših digitalnih servisa i uživaj u dopisivanju, postavljanju statusa, deljenju fotografija i druženju sa svim svojim Facebook prijateljima, bez ograničenja. Facebook je dostupan na svim operativnim sistemima, a uključuje i Facebook Messenger.

 
 

Koristi Facebook bez brige


Telenor svojim pripejd korisnicima omogućava da za korišćenje Facebook servisa ne brinu o dodatnoj  naplati  interneta. Korisnici će kod aktivacije servisa imati dodeljen internet saobraćaj (10GB) isključivo za njegovo korišćenje.

Ukoliko se korisnik nalazi u romingu, potrošeni internet saobraćaj za korišćenje Facebook servisa će mu biti naplaćen prema roming tarifnom paketu i količini prenetog saobraćaja.

 
 

 

Cena i kako aktivirati?

 

Pripejd


Besplatna aktivacija  dostupna za sve pripejd korisnike je putem aplikacije ili portala Moj Telenor i važi 30 dana od dana aktivacije.


Ukoliko aktiviraš Facebook kao tarifni dodatak pozivanjem *111# prva aktivacija je besplatna, a svaka naredna se naplaćuje u iznosu od 100 RSD sa porezom. Facebook servis se može koristiti u periodu od 30 dana od datuma aktivacije.


Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca, a u svakom trenutku možeš da se odjaviš putem Moj Telenor aplikacije ili portala. 


Cena usluge: 100 RSD 


Uslovi korišćenja usluge Facebook

 
 

Aktiviraj Facebook putem

 
 
 

Više o Facebook digitalnom servisu saznaj na ForUm-u