Menu
 
 

Pristup Facebook, WhatsApp i Twitter društvenim mrežama

 
Facebook, WhatsApp i Twitter su prve stvari koje proveravaš kad se probudiš? Onda je mesečni dodatak Društvene mreže kao stvoren za tebe! Ovaj dodatak postpejd korisnicima (fizičkim licima) omogućava pristup navedenim društvenim mrežama, uz 10GB internet saobraćaja samo za ove apliakcije, po ceni od 195 dinara mesečno*.
 
 
 

Prva aktivacija besplatna

 
Prva aktivacija tarifnog dodatka "Društvene mreže" je besplatna za postpejd korisnike, a Facebook, Twitter i WhatsApp servisi se mogu koristiti u periodu od 30 dana od datuma aktivacije. Nakon isteka ovog perioda tarifni dodatak se naplaćuje u iznosu od 195 dinara sa porezom.

Ukoliko korisnik ne deaktivira dodatak pre isteka 30 dana promotivnog perioda, korišćenje dodatka će nakon toga biti naplaćeno za tekući mesec.
 
 
Dodatak Društvene mreže biće dostupan do 11. marta 2019.
Korisnici koji imaju aktiviran servis, isti mogu da koriste dok ga ne deaktiviraju.
Facebook, Twitter i WhatsApp na raspolaganju su postpejd korisnicima i kao zasebni dodaci od 12. marta 2019.

 

Cena?

 

Ukoliko si korisnik Total 2, 5, 10,  Prenesi 159, 250, Play ili Premium paketa, u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala možeš da izabereš Društvene mreže kao dodatak koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa.


U slučaju da želiš da prestaneš sa korišćenjem servisa "Društvene mreže", deaktivacija mora da se izvrši putem istih kanala preko kojih je dodatak aktiviran.


Uslovi korišćenja