Deezer Muzika

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE DIGITALNI SERVISI DEEZER MUZIKA

Share this:

 
 
 

Muzika bez ograničenja, bilo kada, ma gde se nalazili!

 

Sada sve svoje omiljene pesme možeš da nosiš sa sobom, gde god da ideš - na svom mobilnom telefonu, tabletu ili laptop računaru.

Muziku slušaj bilo kada, koristeći Telenor pametnu mrežu, bežični internet ili režim rada "Van mreže", čak i kada nemaš vezu sa internetom. Ova opcija je najbolji izbor kada si u avionu, inostranstvu ili iz bilo kog drugog razloga nemaš pristup internetu.

 
 
 

Nemaš vremena da praviš liste?

 
Kada nemaš vremena da praviš liste i poželiš da slušaš nešto, bilo da ti je dobro poznato ili nešto novo i drugačije, tu je veliki izbor tematskih radio stanica koje ti Deezer muzika stavlja na raspolaganje. Sve što treba da uradiš je da odabereš svog omiljenog umetnika ili žanr i da neograničeno uživaš u muzici, bilo kada i bilo gde. A najbolja stvar od svega je što ti Deezer nudi bazu od čak 40 miliona stranih i domaćih pesama!
 

 

Više o Deezeru saznaj na ForUm-u

Deezer

Objavljeno u temi: DEEZERDatum: 26.09.2016. / Dusan Mrvić

 

 

Cena i kako aktivirati?

 

Cena usluge je: 495 RSD mesečno odnosno za 30 dana uz tarifni dodatak


Ukoliko si korisnik novih Prenesi Play+ paketa, u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala Moj Telenor možeš da se odlučiš za Deezer kao servis koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa.


Uslovi korišćenja usluge Deezer.


 

Aktiviraj servis putem