Deezer Muzika

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE APLIKACIJE DEEZER MUZIKA

Share this:

 
 
 

Muzika bez ograničenja, bilo kada, ma gde god se nalazili!

 

Sada sve svoje omiljene pesme možeš da nosiš sa sobom, gde god da ideš - na svom mobilnom telefonu, tabletu ili laptop računaru.

Muziku slušaj bilo kada, koristeći Telenor pametnu mrežu, bežični internet ili režim rada "Van mreže", čak i kada nemaš vezu sa internetom. Ova opcija je najbolji izbor kada si u avionu, inostranstvu ili iz bilo kog drugog razloga nemaš pristup internetu.

 
 
 

Nemaš vremena da praviš liste?

 
Kada nemaš vremena da praviš liste i poželiš da slušaš nešto, bilo da ti je dobro poznato ili nešto novo i drugačije, tu je veliki izbor tematskih radio stanica koje ti Deezer muzika stavlja na raspolaganje. Sve što treba da uradiš je da odabereš svog omiljenog umetnika ili žanr i da neograničeno uživaš u muzici, bilo kada i bilo gde.

A najbolja stvar od svega je što ti Deezer nudi bazu od čak 40 miliona stranih i domaćih pesama!
 

 

Više o Deezeru saznaj na ForUm-u

 

 

Cena i kako aktivirati?

 

Deezer servis dostupan je za sve korisnike (fizička lica) putem Moj Telenor aplikacije ili portala i važi 30 dana od dana aktivacije. Aktivacija Deezer servisa kao tarifnog dodatka se naplaćuje u iznosu od 495 RSD sa porezom.

 

Ukoliko si korisnik Prenesi Play+ ili Premium+ paketa, u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala možeš da se odlučiš za Deezer kao servis koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa.

 

Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca. Korisnik može u svakom trenutku da se odjavi sa servisa putem aplikacije ili portala Moj Telenor. 

 

Cena usluge: 495 RSD mesečno, ili 30 dana od dana aktivacije.


Uslovi korišćenja usluge Deezer.


 
 

Aktiviraj servis putem