Menu
 
 
 
 

Zamisli sve omiljene pesme na jednom mestu.

Instaliraj Deezer aplikaciju i slušaj muziku bilo kada i bilo gde.


Deezer ti nudi izbor od čak 53 miliona stranih i domaćih pesama, koje možeš da slušaš putem Telenor mreže, jer dobijaš 10 GB svakog meseca za korišćenje ove aplikacije. Deezer takođe ima i "offline" režim rada, koji ti omogućava da uživaš u muzici čak i kada si u inostranstvu, u avionu ili iz bilo kog drugog razloga nemaš pristup internetu.


Kada nemaš vremena da praviš liste tu je i veliki izbor tematskih radio stanica koje ti Deezer stavlja na raspolaganje. Sve što treba da uradiš je da odabereš svog omiljenog umetnika ili žanr i da neograničeno uživaš u muzici.

 
 
 
 

Deezer servis dostupan je za sve korisnike (fizička lica) putem Moj Telenor aplikacije ili portala i važi 30 dana od dana aktivacije.

 

Ukoliko si korisnik nekog Total paketa, u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala možeš da se odlučiš za Deezer kao servis koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa.

 

Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca. Korisnik može u svakom trenutku da se odjavi sa servisa putem aplikacije ili portala Moj Telenor. 

 

Cena usluge: 499 RSD mesečno, ili 30 dana od dana aktivacije.


Uslovi korišćenja usluge Deezer.

 
 
 
 

Aktiviraj Deezer lako putem Moj Telenor aplikacije.