Obaveštenje o gašenju Capture servisa

Share this:

Menu

Share this:

 

Od 30. aprila 2019. Capture aplikacija više neće biti dostupna kao jedan od digitalnih servisa u Telenoru Srbija.Korisnicima koji su aktivirali ovaj servis putem Moj Telenor aplikacije i na taj način dobili 100GB prostora za skladištenje sadržaja kao i 10GB mobilnog interneta za korišćenje Capture aplikacije, navedeni saobraćaj i prostor za skladištenje više neće biti dostupan, zaključno sa ovim datumom. 
 
Nalog na Capture aplikaciji kao i osnovni storage od 2GB za korišćenje aplikacije koji dodeljuje Telenor Capture AS kao vlasnik aplikacije, biće i dalje na raspolaganju korisnicima, u skladu sa sa politikom i opštim uslovima Capture aplikacije od strane Telenor Capture AS. Ukoliko i dalje nastavljate sa korišćenjem Capture aplikacije, imate mogućnost da u okviru iste putem platne kartice dokupite dodatni prostor za čuvanje sadržaja (opcija podešavanja – kupi više dodatnog prostora). 

Ukoliko prebacite slike pre navedenog datuma na lokalni prostor (računar, telefon, SD kartica …) i otkažete korišćenje Capture aplikacije kroz Moj Telenor aplikaciju, bićete u mogućnosti da aktivirate druge zanimljive aplikacije koje se nalaze u ponudi Telenora Srbija. 

U nastavku pogledajte kako možete preuzeti* sadržaj koji ste sačuvali u okviru Capture aplikacije i prebaciti ih na neko pogodnije mesto (npr kao Google Photos).

 
 

*Napomena:

  • https://capture-app.com/sr/ je link za pritup sadržajima Capture aplikacije, odakle dalje možete preuzeti svoje sadržaje.  
  • Prilikom označavanja sadržaja za preuzimanje, ograničenje na strani Capture aplikaciji je do 2GB i/ili do 500 slika, gde ukoliko se označi više od toga doći će do otkazivanja preuzimanja i prijave greske.
  • Ukoliko je Capture dodatak već aktiviran on se automatski obnavlja svakog meseca I naplaćuje sa 295 rsd mesečno ili 30 dana od dana aktivacije, a u svakom trenutku možeš da se odjaviš putem Moj Telenor aplikacije ili portala.