Menu
 

Preuzmi i besplatno koristi Capture aplikaciju do 05. februara 2018.


Odaberi Capture dodatak uz koji dobijaš prostor za skladištenje svojih fotografija i video zapisa kao i dodatni internet za korišćenje aplikacije. Izaberi svoj tarifni paket u listi ispod i saznaj koliko dobijaš prostora za čuvanje fotografija, a koliko internet saobraćaja za Capture:

 

Postpejd paketi

Besplatan prostor na internetu za Capture servis: (GB)
Besplatan internet saobraćaj namenjen za Capture servis: (GB)
 

*Od 05.02.2018. Capture dodatak će nuditi 100GB prostora, uz 10 GB interneta za korišćenje Capture aplikacije, svim korisnicima koji aktiviraju Capture, ili kao besplatnu aplikaciju u okviru tarifnog paketa, ili kao tarifni dodatak. Više detalja o promeni uslova aktivacije Capture dodatka nakon 05.02.2018. pronađi ovde.
 
 

Tvoje uspomene su uvek na sigurnom


U slučaju kvara, gubitka ili promene mobilnog uređaja ne moraš ručno da prebacuješ fotografije i video snimke - Capture će to uraditi za tebe, a možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ili sa računara. Uz Capture ćeš osloboditi memoriju svog telefona za druge potrebe, dok će tvoje fotografije i video snimci biti bezbedno sačuvani na Telenor Cloud-u.

 
 
 Capture je vrlo jednostavan za korišćenje. Dovoljno je da preuzmeš aplikaciju na pametni uređaj i napraviš korisnički nalog. Tom prilikom možeš da podesiš opciju za automatsko postavljanje slika i video zapisa.


Ova opcija se podešava u samoj aplikaciji, tako da imaš potpunu kontrolu nad korišćenjem iste. Telenor ti daje dovoljno internet saobraćaja da možeš bezbrižno da koristiš servis.


 
 

Cena i kako aktivirati?

 
 


Za razliku od servisa kao što su Dropbox ili Google Drive koji nude samo internet prostor, Capture servis ti nudi i internet saobraćaj za prenos podataka sa i na Cloud prostor.


Usluga je besplatna.


Uslovi korišćenja usluge Capture.

 
 

Aktiviraj servis putem

 
 
 

Detaljno o Capture servisu

 

Više o Capture digitalnom servisu saznaj na ForUm-u