Capture

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI USLUGE APLIKACIJE CAPTURE

Share this:

 

Tvoje uspomene su uvek na sigurnom

 

  • Bezbedno čuvaj uspomene na zaštićenom onlajn serveru
  • Pristupi svojim fotografijama u svakom trenutku sa bilo kog uređaja
  • Oslobodi memoriju telefona za druge potrebe
  • Besplatno koristi internet saobraćaj namenjen samo za Capture aplikaciju

 

Pogledaj koliko GB dobijaš u svom paketu

 

Izaberi svoj postpejd tarifni paket i saznaj koliko dobijaš prostora za čuvanje fotografija i koliko internet saobraćaja za prenos podataka isključivo za ovu uslugu. Svi pripejd korisnici dobijaju 25GB prostora za podatke i 2 GB besplatnog domaćeg internet saobraćaja namenjenog isključivo za Capture.

Postpejd paketi

Besplatan prostor na internetu za Capture servis: (GB)
Besplatan internet saobraćaj namenjen za Capture servis: (GB)
 
 
 

Preuzmi i besplatno koristi aplikaciju do kraja 2017.

U slučaju da izgubiš, oštetiš ili promeniš telefon ili tablet uređaj, tvoje fotografije i video snimci biće na sigurnom.

Možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ili sa računara putem svog jedinstvenog naloga.

 
 
 Capture je vrlo jednostavan za korišćenje. Dovoljno je da preuzmeš aplikaciju na pametni uređaj i napraviš korisnički nalog. Tom prilikom možeš da podesiš opciju za automatsko postavljanje slika i video zapisa.


Ova opcija se podešava u samoj aplikaciji, tako da imaš potpunu kontrolu nad korišćenjem iste. Telenor ti daje dovoljno internet saobraćaja da možeš bezbrižno da koristiš servis.

 

Cena i kako aktivirati?

 

Jedinstveni servis i ponuda na tržištu sa dovoljnom količinom prostora (25, 50, 100GB) i za najzahtevnije korisnike, kao i besplatnim internet saobraćajem za korišćenje aplikacije, bez naknade do kraja 2017.

Svi pripejd korisnici dobijaju 25GB prostora za podatke i 2GB besplatnog internet saobraćaja namenjenog isključivo za Capture.

 


Capture ti pruža mogućnost da sačuvaš drage uspomene i da ih kasnije vidiš na bilo kom uređaju. Ovaj servis možeš koristiti i putem računara, i odatle pristupiš fotografijama koje se nalaze na drugim pametnim uređajima. U slučaju kvara, gubitka ili promene mobilnog uređaja ne moraš ručnog da prebacuješ fotografije i video snimke - Capture će to uraditi za tebe.


Za razliku od servisa kao što su Dropbox ili Google Drive koji nude samo internet prostor, Capture servis ti nudi i internet saobraćaj za prenos podataka sa i na Cloud prostor. Usluga je besplatna.


Uslovi korišćenja usluge Capture.

 
 

Aktiviraj servis putem

 
 

Detaljno o Capture servisu

 
 

Više o Capture digitalnom servisu saznaj na ForUm-u