Menu
 
 

Tvoje uspomene su uvek na sigurnom

  • Bezbedno čuvaj uspomene na zaštićenom onlajn serveru
  • Pristupi svojim fotografijama sa bilo kog uređaja
  • Oslobodi memoriju telefona za druge potrebe
 

Pogledaj koliko GB dobijaš u svom paketu


Izaberi svoj postpejd tarifni paket i saznaj koliko dobijaš prostora za čuvanje fotografija i koliko internet saobraćaja za prenos podataka isključivo za ovu uslugu. Svi pripejd korisnici dobijaju 25GB prostora za podatke i 10 GB besplatnog domaćeg internet saobraćaja namenjenog isključivo za Capture.

Postpejd paketi

Besplatan prostor na internetu za Capture servis: (GB)
Besplatan internet saobraćaj namenjen za Capture servis: (GB)
 
 
 
 

Preuzmi i besplatno koristi aplikaciju do kraja 2017.

U slučaju kvara, gubitka ili promene mobilnog uređaja ne moraš ručnog da prebacuješ fotografije i video snimke - Capture će to uraditi za tebe, a možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ili sa računara putem svog jedinstvenog naloga.
 
 Capture je vrlo jednostavan za korišćenje. Dovoljno je da preuzmeš aplikaciju na pametni uređaj i napraviš korisnički nalog. Tom prilikom možeš da podesiš opciju za automatsko postavljanje slika i video zapisa.


Ova opcija se podešava u samoj aplikaciji, tako da imaš potpunu kontrolu nad korišćenjem iste. Telenor ti daje dovoljno internet saobraćaja da možeš bezbrižno da koristiš servis.

 
 

Cena i kako aktivirati?

 
 


Za razliku od servisa kao što su Dropbox ili Google Drive koji nude samo internet prostor, Capture servis ti nudi i internet saobraćaj za prenos podataka sa i na Cloud prostor.


Usluga je besplatna.


Uslovi korišćenja usluge Capture.

 
 

Aktiviraj servis putem

 
 
 

Detaljno o Capture servisu

 

Više o Capture digitalnom servisu saznaj na ForUm-u