Menu
 


Odaberi Capture dodatak uz koji dobijaš 100 GB prostora za skladištenje svojih fotografija i video zapisa kao i dodatnih 10 GB interneta za korišćenje aplikacije.

 

Tvoje uspomene su uvek na sigurnom


U slučaju kvara, gubitka ili promene mobilnog uređaja ne moraš ručno da prebacuješ fotografije i video snimke - Capture će to uraditi za tebe, a možeš im jednostavno pristupiti sa mobilnih uređaja ili sa računara. Uz Capture ćeš osloboditi memoriju svog telefona za druge potrebe, dok će tvoje fotografije i video snimci biti bezbedno sačuvani na Telenor Cloud-u.

 
 
 Capture je vrlo jednostavan za korišćenje. Dovoljno je da preuzmeš aplikaciju na pametni uređaj i napraviš korisnički nalog. Tom prilikom možeš da podesiš opciju za automatsko postavljanje slika i video zapisa.


Ova opcija se podešava u samoj aplikaciji, tako da imaš potpunu kontrolu nad korišćenjem iste. Telenor ti daje dovoljno internet saobraćaja da možeš bezbrižno da koristiš servis.


 

Cena i kako aktivirati?

 
 

Capture usluga je dostupna za sve korisnike putem Moj Telenor aplikacije ili portala i važi 30 dana od dana aktivacije. Aktivacija Capture kao tarifnog dodatka se naplaćuje u iznosu od 295 RSD sa porezom.


Ukoliko si korisnik Total 2, 5, 10, Play ili Premium paketa u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala možeš da se odlučiš za Capture i koristiš ga bez dodatne nadoknade.


Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca, a u svakom trenutku možeš da se odjaviš putem  Moj Telenor aplikacije ili portala.


Cena usluge: 295 RSD mesečno, ili 30 dana od dana aktivacije.

besplatno uz Play+ i Premium+ paketeUslovi korišćenja usluge Capture.

 
 

Aktiviraj servis putem

 
 
 

Detaljno o Capture servisu

 

Više o Capture digitalnom servisu saznaj na ForUm-u