Menu
 
 

Nešto za čitanje

uvek na dohvat ruke


Čitaj bilo kad i bilo gde, jer uz Bookmate imaš pristup hiljadama naslova na svom telefonu, tabletu ili laptopu. Ne moraš da brineš o dodatnoj potrošnji interneta u romingu jer aplikaciju možeš da koristiš i oflajn. Knjige su dostupne i na engleskom jeziku tako da u svakom trenutku možeš da pristupiš brojnim stranim naslovima.


Aktiviraj dodatak i dobijaš 10GB za korišćenje Bookmate aplikacije.

 
 
 

Prilagodi ekran svom oku


Bookmate ti omogućava da prilagodiš svetlinu ekrana,  promeniš font ili boju pozadine i tako uživaš u e-knjizi na najbolji mogući način.

 

Potreban ti je predlog?


Svako može da napravi tematsku policu za knjige (stručnjaci, prijatelji i drugi ljubitelji knjiga), a ti možeš da pregledaš i pratiš bilo koju policu koja te zanima.

 

Sinhronizacija između uređaja

Bookmate možeš da koristiš na telefonu, tabletu ili računaru. Dodatno, knjige se sinhronizuju između uređaja tako da lako možeš da nastaviš tamo gde si stao.

 

 
 

Cena i kako aktivirati?

 
 

Ukoliko si korisnik paketa  Play Plus, Total 2, Total 4, Total 8, Total 15, Total 30 ili Premium, u okviru Moj Telenor aplikacije ili portala Moj Telenor možeš da se odlučiš za Bookmate kao servis koji možeš da koristiš bez dodatne nadoknade u okviru paketa. 


Bookmate aplikacija dostupna je za sve postpejd i pripejd korisnike i kao tarifni dodatak, putem Moj Telenor aplikacije ili portala, po ceni od 499 RSD mesečno (sa porezom).


Uslovi korišćenja

 
 
 

putem Moj Telenor aplikacije ili portala