Menu
 

 

 
 
 

Različite boje
iz različitih uglova


Novi dizajn Aurora stakla reflektuje živopisne boje iz svih uglova.

 
 
 
 

5,84-inčni 19:9 honor fullview ekran.


Savršen za držanje u jednoj ruci.

 
 

Profesionalna fotografija jednim dodirom


AI kamera prepoznaje više osoba i primenjuje lokalizovanu optimizaciju na jednoj fotografiji uz podršku nezavisno ugrađene Neuralne jedinice za obradu (NPU).

 
 
 

Ultrazvučni senzor otiska prsta


Ultrazvučni senzor otiska prsta ispod stakla omogućava brzo otključavanje telefona, čak i kada su vam ruke mokre.

 
 
 

Snažnije i pametnije jezgro


Brže, efikasnije i optimalnije iskustvo korišćenja pametnog telefona. Ugrađena NPU jedinica neprekidno uči o vašim korisničkim navikama.

 
 

Honor Supercharge


Munjevita brzina punjenja baterije i garantovana bezbednost. Snažna baterija od 3400 mAh se puni do 50% nakon 25 minuta*.

 
*Sve navedene specifikacije i opisi mogu se razlikovati u odnosu na stvarne specifikacije i opise proizvoda. Sve funkcije, osobine, specifikacije, grafički elementi i druge informacije o proizvodu u ovom dokumentu, uključujući , ali ne ograničavajući se na prednosti, dizajn, cene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podležu promenama bez obaveštenja ili obaveze. Sadržaji ispisani na ekranu predstavljaju simulirane slike i služe isključivo za potrebe demonstracije. Detaljne infromacije o prozvodu možete pronaći na: https://www.hihonor.com/rs/products/mobile-phones/honor10/index.html