Menu
 

Potpuno novi dizajn sa staklenim kućištem. Najpopularnija kamera na svetu sada je još bolja. Najpametniji, najmoćniji čip ikada u pametnom telefonu. Bežično punjenje za istinski jednostavno korišćenje. Doživljaj proširene stvarnosti kakav je do sada bio nemoguć. iPhone 8. Nova generacija iPhone telefona. 


 
poruči odmah
 
 

Dizajn

iPhone oblikovan od stakla.

 

Najizdržljivije staklo ikada u pametnom telefonu. Aluminijski okvir avio-industrijskog kvaliteta. Izgrađen s nenadmašivom preciznošću kako bi bio otporan na vodu i prašinu1 sa staklenom poleđinom koja omogućuje jednostavno bežično punjenje.2

 
 

Displej

Retina HD.

 

Uz True Tone tehnologiju osvetljenje ekrana i balans bele boje prilagođavaće se tvom okruženju. Sa širokom paletom boja i najboljom preciznošću boja u industriji, sve što je na ekranu izgleda blistavije i življe dok dual-domain pikseli pružaju izvrsnu sliku ekrana iz gotovo svakog ugla.

 
 
 

Kamere

Najpopularnija kamera na svetu. Još bolja.

 
 

iPhone 8 ima još napredniju 12 Mpix kameru s većim i bržim senzorom, novi filter za boju, veću dubinu pixela i optičku stabilizaciju slike za fotografije i video.


Dvostruke kamere i novi sistem prepoznavanja lica stvaraju dramatičan efekt studijskog osvjetljenja u portretnom načinu rada.4 

 
 
 


Portretni način rada još je bolji na iPhone 8 Plus. Za još veću oštrinu prednjeg plana i prirodno zamućenje pozadine.


Širokougaoni i telefoto objektivi na iPhone 8 Plus omogućavaju optički zoom i digitalni zoom do 10x za fotografije i 6x za video.

 
 
 

A11 Bionički čip

Najmoćniji i najpametniji čip ikada u pametnom telefonu.

 

Novi A11 Bionic čip je najsnažniji čip ikada implementiran u jedan pametni telefon. Uz šest jezgara i 4,3 milijarde tranzistora dobijaš 25% brži procesor i čak bolje grafičke performanse. Novi GPU sadrži tri jezgra i do 30% je brži od A10 Fusion čipa.

 
 
 

Bežično punjenje

Bežično punjenje za bežični svet.

 

Bez potrebe za punjenjem putem žice, iPhone 8 je dizajniran za bežičnu budućnost.2 Staklena poleđina iPhone-a 8 omogućava portabilno bežično punjenje u svakoj situaciji

 
 
 
  1. iPhone 8 i iPhone 8 Plus otporni su na prskanje, vodu i prašinu, a testirani su u kontroliranim laboratorijskim uuslovima s ocenom IP67 prema standardu IEC 60529. Otpornost na prskanje, vodu i prašinu nije trajna te se može smanjiti kao posledica normalne upotrebe. Ne pokušavajte puniti mokar iPhone; u korisničkom priručniku potražite uputstvo za čišćenje i sušenje. Oštećenja od tečnosti nisu pokrivena garancijom.
  2. Postolje za bežično punjenje se prodaje zasebno.
  3. Veličina ekrana meri se po dijagonali.
  4. Potrait Lighting funkcionalnost dostupna je u beta verziji.
  5. Životni vek baterije zavisi od upotrebe i uslova; pogledajte www.apple.com/batteries za više informacija.