Aktuelno

Share this:

Menu

Share this:

 
 

Okupi svoju Telenor porodicu uz neograničenu komunikaciju!

 

Okupi svoju Telenor Porodica grupu i komuniciraj sa njima neograničeno. U zavisnosti od toga koliko vas ima, možete ostvariti 30%, 40% ili 50% bonus saobraćaja u okviru svojih tarifnih paketa, a ako imaš nepotrošen bonus internet saobraćaj - prebaci ga onom članu Telenor Porodice kome je potrebniji! 

 
 
 
 
 

4G internet za sve Telenor pripejd korisnike

 

Kao Telenor pripejd korisnik imaš mogućnost da uživaš u surfovanju 4G brzim internetom. Potrebno je da poseduješ 4G/LTE uređaj (telefon, tablet ili MiFi modem); 4G SIM karticu (tzv. uSIM) kao i da se nalaziš na području koje je pokriveno 4G/LTE mrežom.

 

Besplatana aktivacija 4G servisa dostupna je na Telenor aplikaciji i portalu. Ukoliko nemaš odgovarajuću karticu, možeš besplatno da je zameniš u nekoj od Telenor prodavnica. 


Kako aktivirati 4G pripejd uslugu?

 
 
 
 
 

Aktiviraj praznični internet dodatak!

Do kraja januara 2017. godine, svi postojeći i novi korisnici Telenor postpejd paketa i internet postpejd paketa imaju mogućnost da aktiviraju Praznični internet dodatak i dobiju 10 GB interneta u domaćem saobraćaju. Internet saobraćaj važi do 31. januara 2017. godine ili dok ga ne potrošiš.
 
 
 
 
 
 
 

Kupi telefon na rate uz 30% nižu pretplatu na izabrani tarifni paket!

 
 
Odaberi neki od aktuelnih modela i punu cenu telefona možeš da platiš na 12 ili 24 mesečne rate i to uz čak 30% nižu pretplatu na izabrani tarifni paket. 

 
 
 
 

Želiš više MB, SMS, MIN? Odaberi Telenor Više


Uz svoj postojeći postpejd paket, izaberi odgovarajući internet paket i dobićeš 50% više poruka, minuta i MB na svom postpejd paketu, kao i 50% više GB na svom internet paketu.

Uz to, sav internet saobraćaj koji imaš iz oba paketa možeš da koristiš kombinovano na svom pametnom telefonu, odnosno tabletu ili MiFi-u, onako kako tebi odgovara.


 
 

Pripejd dodaci

 

Ove zime postani novi Telenor pripejd korisnik jer te čeka:


    Besplatan internet za Instagram i Facebook u narednih 12 meseci

    Promo dodatak sa neograničenim minutima u mreži i 1GB 4G interneta

    100 minuta ka svim mrežama uz prvu dopunu

     
     
     
     
     

    Capture na poklon

    Bezbedno čuvaj uspomene na zaštićenom onlajn serveru


    Pristupi svojim fotografijama u svakom trenutku sa bilo kog uređaja


    Oslobodi memoriju telefona za druge potrebe


    Besplatno koristi internet saobraćaj namenjen samo za Capture aplikaciju

          
          

         Telenor i SBB Superset


         Aktiviraj Telenor i SBB Superset i svakog meseca dobijaš 50% više minuta, poruka i megabajta u okviru svog Telenor postpejd paketa, kao i dodatne TV kanale i brži kablovski internet u okviru svog SBB Duo ili Trio paketa.


         Uz to, ukoliko koristiš SBB fiksnu telefoniju, pozivi između Telenor mobilnog i SBB fiksnog broja su besplatni.

          
         Telenor i SBB Superset ne zahteva ugovornu obavezu i možeš da kombinuješ bilo koji od paketa koji su deo ponude u okviru Superseta.


          
          

         Budi uvek u kontaktu sa svojim najbližima!

          

         Upoznaj MyKi - dečiji GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć MyKi mobilne aplikacije. Uz MyKi sat roditelji će uvek biti u kontaktu sa svojom decom. 

          
          
          
          

         Izaberi Prenesi Play+ tarifne pakete i pored minuta, poruka i interneta, sada možeš da odabereš i digitalne servise po svom izboru uz dodatni internet saobraćaj za njihovo korišćenje.