Menu
 

Aktuelne kampanje i promocije

 
 
 
 

Kupi Chipsy promotivno pakovanje u periodu od 01.02. do 01.04.2019. godine i dobijaš kod uz čiju aktivaciju te čeka 3GB interneta u domaćem saobraćaju.

 

 

 

 
 

Uz ugrađeni GPS koji je putem aplikacije povezan sa tvojim telefonom uvek možeš da pratiš svog ljubimca! U aplikaciji odredi koja mu je sigurna zona za šetnju i stići će ti notifikacija ako je napusti. 

 

 

 

 
 

Uveri se u kvalitet Motorola telefona. Svi Motorola telefoni kupljeni u Srbiji mogu biti vraćeni u roku od 30 dana od dana kupovine ukoliko niste zadovoljni svojim izborom.

 

 

 

 
 

Dečiji GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć mobilne aplikacije.

 

 

 

 
 

Iskusi savršene performanse novog Huawei Honor 10 uz 24 MP prednju kameru, Aurora stakleno kućište, Honor FullView ekran i snažnije i pametnije jezgro.

 

 

 

 
 

Okupi svoju Telenor Porodica grupu

Ostvari 30%, 40% ili 50% bonus saobraćaja, a ako imaš nepotrošen bonus internet saobraćaj - prebaci ga onom članu Telenor Porodice kome je potrebniji! 

 

 

 

 
 

Uz svoj postojeći postpejd paket, izaberi odgovarajući internet paket i dobićeš 50% više poruka, minuta i MB na svom postpejd paketu, kao i 50% više GB na svom internet paketu.

 

 

 

 
 

Svakog meseca dobijaš 50% više minuta, poruka i megabajta u okviru svog Telenor postpejd paketa, kao i dodatne TV kanale i brži kablovski internet u okviru svog SBB Duo ili Trio paketa.