Menu

Aktuelne kampanje i promocije

 
 
 
 

Besplatan internet za 2 aplikacije po sopstvenom izboru (Facebook, Instagram, WhatsApp Twtitter ili Viber) i promo dodatak sa neograničenim minutima u mreži i 2GB interneta

 
 

 
 

Uz ugrađeni GPS koji je putem aplikacije povezan sa tvojim telefonom uvek možeš da pratiš svog ljubimca! U aplikaciji odredi koja mu je sigurna zona za šetnju i stići će ti notifikacija ako je napusti. 

 
 

 
 

Dečiji GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć MoveTime mobilne aplikacije.

 
 

 
 

Okupi svoju Telenor Porodica grupu

Ostvari 30%, 40% ili 50% bonus saobraćaja, a ako imaš nepotrošen bonus internet saobraćaj - prebaci ga onom članu Telenor Porodice kome je potrebniji! 

 
 

 
 

Pristupi svojim fotografijama u svakom trenutku sa bilo kog uređaja, oslobodi memoriju telefona za druge potrebe i koristi Capture aplikaciju neograničeno uz dodatnih10GB.

 
 

 
 

Svakog meseca dobijaš 50% više minuta, poruka i megabajta u okviru svog Telenor postpejd paketa, kao i dodatne TV kanale i brži kablovski internet u okviru svog SBB Duo ili Trio paketa.

 
 

 
 

Uz svoj postojeći postpejd paket, izaberi odgovarajući internet paket i dobićeš 50% više poruka, minuta i MB na svom postpejd paketu, kao i 50% više GB na svom internet paketu.