Menu
 

Aktuelne kampanje i promocije

 
 
 
 

Obraduj se!

Kupi Samsung Galaxy S9, S9+ ili Note9, registruj se na sajtu  www.samsungpoklanja.rs  i dobijaš  Samsung Gear S3 sat na poklon. Promocija traje do 5.11.2018 ili do isteka zaliha.

 

 

 

 
 

Promo dodatak bez uslova dopune sa 10.000 minuta u mreži i 10GB interneta i 20 GB besplatnog interneta svakog meseca za 2 aplikacije po izboru.

 

 

 

 
 

Dečiji GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć mobilne aplikacije.

 

 

 

 
 

Iskusi savršene performanse novog Huawei Honor 10 uz 24 MP prednju kameru, Aurora stakleno kućište, Honor FullView ekran i snažnije i pametnije jezgro.

 

 

 

 
 

Kupi novi Sony Xperia XZ2 onlajn jer najbrže kupce čekaju i Sony 1000XM2 slušalice.

*promocija traje do isteka zaliha

 
 

 

 

 
 

Uz ugrađeni GPS koji je putem aplikacije povezan sa tvojim telefonom uvek možeš da pratiš svog ljubimca! U aplikaciji odredi koja mu je sigurna zona za šetnju i stići će ti notifikacija ako je napusti. 

 

 

 

 
 

Okupi svoju Telenor Porodica grupu

Ostvari 30%, 40% ili 50% bonus saobraćaja, a ako imaš nepotrošen bonus internet saobraćaj - prebaci ga onom članu Telenor Porodice kome je potrebniji! 

 

 

 

 
 

Uz svoj postojeći postpejd paket, izaberi odgovarajući internet paket i dobićeš 50% više poruka, minuta i MB na svom postpejd paketu, kao i 50% više GB na svom internet paketu.

 

 

 

 
 

Svakog meseca dobijaš 50% više minuta, poruka i megabajta u okviru svog Telenor postpejd paketa, kao i dodatne TV kanale i brži kablovski internet u okviru svog SBB Duo ili Trio paketa.