Menu
 
 


Naruči odmah onlajn uz besplatnu isporuku na kućnu adresu ili u izabranu Telenor prodavnicu i dobijaš Sony Playstation 4 500GB Slim + Gamepad na poklon.


 
 
 

Okupi svoju Telenor Porodica grupu i komuniciraj sa njima neograničeno.


U zavisnosti od toga koliko vas ima, možete ostvariti 30%, 40% ili 50% bonus saobraćaja, a ako imaš nepotrošen bonus internet saobraćaj - prebaci ga onom članu Telenor Porodice kome je potrebniji! 

 
 
 
 


Uvek tražite više? Pogledajte novi Moto E plus sa velikim HD ekranom od 5.5” i snažnom dugotrajnijom baterijom. Naruči odmah onlajn uz besplatnu isporuku na kućnu adresu ili u izabranu Telenor prodavnicu.


 
 
 
 


Neka te osvoje očaravajući dizajn i neograničene performanse koje nudi novi Motorola Moto G5 Plus. Naruči odmah onlajn uz besplatnu isporuku na kućnu adresu ili u izabranu Telenor prodavnicu.


 
 
 
 


Odaberi neki od aktuelnih modela i punu cenu telefona možeš da platiš na 12 ili 24 mesečne rate i to uz čak 30% nižu pretplatu na izabrani tarifni paket. 


 
 
 

Postani novi Telenor pripejd korisnik jer te čeka:


   Besplatan internet za 2 aplikacije po sopstvenom izboru (Facebook, Instagram, WhatsApp Twtitter ili Viber) 

   Promo dodatak sa neograničenim minutima u mreži i 2GB interneta


    
    
    
    

   Pristupi svojim fotografijama u svakom trenutku sa bilo kog uređaja


   Oslobodi memoriju telefona za druge potrebe


   Besplatno koristi internet saobraćaj namenjen samo za Capture aplikaciju


    
    
    

   Aktiviraj Telenor i SBB Superset i svakog meseca dobijaš 50% više minuta, poruka i megabajta u okviru svog Telenor postpejd paketa, kao i dodatne TV kanale i brži kablovski internet u okviru svog SBB Duo ili Trio paketa.    
    
    
    

   Dečiji GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć MyKi mobilne aplikacije. Uz MyKi sat roditelji će uvek biti u kontaktu sa svojom decom. 


    
    
    


   Uz svoj postojeći postpejd paket, izaberi odgovarajući internet paket i dobićeš 50% više poruka, minuta i MB na svom postpejd paketu, kao i 50% više GB na svom internet paketu.