PRIVATNI KORISNICI PODRŠKA OBAVEŠTENJA ZA KORISNIKE

Share this:

 • news-img
  27.08.2020.

  Zlonamerni pozivi sa inostranih brojeva (+44, +49, +33...)

  Od jutros je primećen veliki broj zlonamernih poziva ka korisnicima Telenor mreže sa britanskih, nemačkih i francuskih brojeva (numeracije +44, +49, +33). Cilj je da korisnik primeti propušten poziv i onda uzvrati, kako bi mu se isti naplatio po cenama međunarodnog saobraćaja.

 • news-img
  16.07.2020.

  Redizajn Moj Telenor portala

  U cilju unapredjenja korisnčckog iskustva redizajnirali smo portal Moj Telenor, koji se sada može koristiti na svim uredjajima zbog nove platforme na kojoj se nalazi.

 • news-img
  01.06.2020.

  Drivey - prvi put u Srbiji

  Prepoznavši značaj internet stvari (internet of things), Telenor prvi put na domaće tržište donosi inovativnu Drivey uslugu!

 • news-img
  15.05.2020.

  VoLTE – nova tehnologija za prenos glasa

  U cilju unapređenja kvaliteta servisa za prenos glasa i usklađivanja sa svetskim standardima, Telenor je implementirao tzv. VoLTE (voice over LTE) uslugu koja će korisnicima omogućiti značajno bržu uspostavu veze, bolji kvalitet zvuka, razgovor i surfovanje internetom u isto vreme, kao i niz drugih prednosti koje pozitivno utiču na celokupno korisničko iskustvo.

 • news-img
  27.03.2020.

  Ne ostavljajte podatke putem neproverenih sajova

  U prethodnih nekoliko dana na internetu se pojavila lažna anketa o Telenor uslugama u okviru koje se korisnicima navodno poklanjaju sledeći uređaji: Samsung Galaxy S10, iPhone 11 i Huawei P30. Internet adresa na kojoj se nalazi anketa nije zvanični Telenor sajt (www.telenor.rs).