Menu

Aplikacije


Aplikacije za postpejd

Aplikacije za pripejd

 
 
 
 

HBO GO - uživaj u omiljenijm serijama i filmovima

 

Uz HBO GO dobijaš 10 GB za strimovanje omiljenih filmova i serija, sa prevodom, vrhunskim kvalitetom slike i bez reklama. Internet saobraćaj za HBO GO važi 30 dana od trenutka aktivacije.  


Više informacija o HBO GO servisu


Cena: 745 RSD (sa PDV-om)


 

 

Deezer- preko 40 miliona pesama na tvom dlanu

 

Sada sve ove pesme možeš da nosiš sa sobom gde god da ideš, na svom mobilnom telefonu, tablet ili laptop računaru. Muziku možeš da slušaš bilo kada, koristeći Telenor mrežu, bežični internet ili režim rada „Van mreže“, čak i kada nemaš vezu sa internetom.


Aktiviraj ovaj dodatak jednom mesečno u uživaj u više od 40 miliona pesama tokom 30 dana!


Više informacija o usluzi Deezer


Cena: 495 RSD (sa PDV-om)


 

 

Capture - sačuvaj fotografije, oslobodi memoriju telefona

 

Uz tarifni dodatak Capture, u zavisnosti od paketa koji koristiš, dobijaš od 25GB do 100GB cloud prostora za čuvanje fotografija, video zapisa i dokumenata, kao i od 2GB do 10GB internet saobraćaja za za prenos podataka za ovu uslugu.


Tarifni dodatak je dostupan svim privatnim korisnicima.


Više informacija o usluzi Capture.


Cena: Besplatno


 

 

Facebook

 

Besplatan internet za Facebook!


Telenor svojim pripejd korisnicima omogućava da za korišćenje Facebook servisa ne brinu o dodatnoj  naplati  interneta. Korisnici će kod aktivacije servisa imati dodeljen internet saobraćaj (10GB) isključivo za njegovo korišćenje.


Više informacija o FACEBOOK servisu


Cena: 100 RSD/mes. (sa PDV-om) 

 

Viber

 

Od sada uz Viber dodatak dobijaš 10GB internet saobraćaja isključivo za korišćenje ove aplikacije, koje možeš da iskoristiš u periodu od 30 dana.


Prva aktivacija je besplatna, a prilikom aktivacije prihvataš uslove korišćenja. Aplikacija je dostupna na Android, iOS i Windows operativim sistemima. Ukoliko se nalaziš u romingu, potrošeni internet saobraćaj za korišćenje Viber-a biće naplaćen prema roming tarifnom paketu i količini prenetog saobraćaja.


Viber aplikacija je dostupa za sve korisnike putem Moj Telenor aplikacije ili portala i važi 30 dana od dana aktivacije. 


Više informacija o Viber-u


Cena: 95 RSD (sa PDV-om)

 
 

 

Instagram

 


Dobijaš  10GB internet saobraćaja  isključivo za korišćenje Instagram aplikacije, koji možeš da iskoristiš u periodu od 30 dana.


Instagram je dostupan na Android i iOS operativnim sistemima, za sve korisnike, putem Moj Telenor aplikacije ili portala i važi 30 dana od dana aktivacije.


Prva aktivacija je besplatna, a prilikom aktivacije prihvataš uslove korišćenja.


Više informacija o Instagram aplikaciji


Cena: 95 RSD (sa PDV-om)


 

 

Twitter

 

Aktiviraj Twitter - tarifni dodatak koji pruža neograničeni internet za pristup  ovom servisu koji važi 30 dana od momenta aktivacije dodatka. 


Prva aktivacija Twitter dodataka je BESPLATNA za sve postojeće Telenor pripejd korisnike,a nakon toga dodatak se može aktivirati po navedenoj ceni.


Više informacija o Twitter servisu.


Cena: 35 dinara (sa PDV-om)

 
 

 

Whats App

 

U okviru ovog dodatka dobijaš neograničen saobraćaj za ovaj servis, dok je trajanje dodatka 30 dana od momenta aktivacije.


Prva aktivacija servisa besplatna je za sve postojeće Telenor pripejd korisnike, a nakon toga se može aktivirati po navedenoj ceni.


Više informacija o WhatsApp servisu.


Cena: 95 dinara (sa PDV-om).

 
 

Aktivacija i deaktivacija

 
 
 

Bilo da ste postpejd ili pripejd korisnik,

uz Moj Telenor aplikaciju u svakom trenutku imate jednostavan pregled potrošnje kao i mogućnost aktivacije dostupnih Telenor dodataka i aktuelnih kampanja.


 
 
Najbolje ocenjena među mobilnim operatorima
 
preuzimanja od strane korisnika