Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA ZA TELENOROVE KORISNIKE JEFTINIJI ROMING U CRNOJ GORI I MAĐARSKOJ
NAZAD
 

Za Telenorove korisnike jeftiniji roming u Crnoj Gori i Mađarskoj

Beograd, 30. novembar 2006. Korisnici Telenor mreže od 1. decembra manje će plaćati usluge rominga u Crnoj Gori i Mađarskoj. Nove cene su i najpovoljnije do sada za korisnike mobilne telefonije u Srbiji.
Telenor korisnici u crnogorskoj mreži Promonte plaćaće u proseku 15 odsto manje govorne pozive, SMS i GPRS. Uz to, dolazni poziv od sada je besplatan iz svih destinacija za postpejd korisnike u romingu u toj mreži.

U mađarskoj mreži Panon, Telenor korisnici pozivaće Srbiju po cenama nižim za 60 odsto. Pozivi ka lokalnim fiksnim i mobilnim brojevima u toj mreži sada koštaju gotovo za četvrtinu manje, kao i dolazni pozivi. Pozivi ka ostalim destinacijama jeftiniji su za 40%.

Slanje poruka košta 14% manje, a korišćenje GPRS upola je jeftinije.

Dolazni pozivi za pripejd korisnike naplaćivaće se po tarifi nižoj za gotovo 20 odsto. 

Telenor korisnici takođe od 1. decembra moći će da razmenjuju MMS poruke sa rođacima i prijateljima u 10 zemalja. Slanje MMS poruke u ove zemlje biće tarifirano sa 25 dinara bez poreza. U nacionalnim mrežama u Srbiji, kao i u obema mrežama u Crnoj Gori i mreži Mobis u Republici Srpskoj, cena ostaje 10 dinara, takođe bez poreza.

Prve zemlje i operateri sa kojima je omogućen MMS saobraćaj su Telenor Pakistan, Sonofon Danska, Pannon Mađarska, Sunrise Švajcarska, ONE Austrija, DiGi Malezija, Telefonica O2 Češka, Telenor Norveška, GloBul Bugarska, O2 Nemačka.

Sve cene biće prikazane na sajtu od 1. decembra.