Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA XIV BEOGRADSKA GIMNAZIJA DOBILA BESPLATAN INTERNET
NAZAD
 

XIV beogradska gimnazija dobila besplatan Internet

Akcija Kancelarije za mlade opštine Vračar i Telenor fondacije
5. jun 2009. Učenici XIV beogradske gimnazije danas su dobili kompletnu informatičku opremu i besplatan pristup Telenor Internetu zahvaljujući inicijativi Kancelarije za mlade Opštine Vračar i partnerskoj podršci Telenor fondacije.
O značaju Interneta u svakodnevnoj komunikaciji govorio je predsednik Opštine Vračar, Branimir Kuzmanović, dok je sam projekat predstavila Ana Krstić, menadžerka Telenor fondacije.
  
“Velika nam je čast što učestvujemo u sprovođenju projekta uvođenja Interneta u školama na opštini Vračar. Kao kompanija koja podržava društveno odgovorne programe i inicijative, želimo da sva deca dobiju priliku da se na vreme uključe u tokove savremene komunikacije i da što bolje savladaju korišćenje novih tehnologija, koje će im u budućnosti biti potrebne“, rekla je Ana Krstić, menadžerka Telenor fondacije.
Telenor fondacija pobrinula se i za zaštitu dece prilikom korišćenja Interneta, tako što su svi računari filtrirani, a porno i ostali uvredljivi sadržaji su zabranjeni.
Projekat “Internet za sve” sproveden je u svim srednjim školama na opštini Vračar i u osnovnoj školi specijalizovanoj za rad sa mentalno zaostalom decom „Dušan Dugalić“.