Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR VEČERI BESPLATNIH RAZGOVORA I PORUKA
NAZAD
 

Telenor večeri besplatnih razgovora i poruka

Novi Telenorovi korisnici svake večeri imaće na raspolaganju 100 minuta razgovora u mreži i 200 SMS poruka potpuno besplatno

 
13. jun 2008. – Novi Telenorovi pripejd korisnici svake večeri do 1. septembra moći će besplatno da razgovaraju i šalju SMS poruke u periodu od 20 časova do ponoći. To znači da će svaki korisnik moći ukupno da pošalje 16 000 poruka i da razgovara 8000 minuta tokom promotivnog perioda.
 
 
Da bi mogli da koriste ovu uslugu, potrebno je da aktiviraju nov broj u okviru jednog od Telenorovih pripejd paketa: Poruke, Priča, Posle 4 ili Olimpijski paket.

Ukoliko korisnici naprave tri poziva u toku dana imaće na raspolaganju 100 minuta besplatnih noćnih razgovora u mreži. Takođe, 8 poslatih SMS poruka u toku dana kvalifikuje korisnike za korišćenje 200 besplatnih SMS poruka ka svim mrežama. Svaki korisnik može noću i da razgovara i da šalje besplatne SMS poruke.

„Telenor je namenio ovu uslugu mlađim korisnicima uzimajući u obzir njihove navike odnosno činjenicu da između 8 uveče i ponoći ova grupa najviše telefonira i razmenjuje poruke, pre izlaska u grad. Naravno, i svi ostali korisnici su dobrodošli da koriste ovu pogodnost. Telenor uslugom „Noćni razgovori“ nastavlja da nudi svojim korisnicima besplatne sadržaje, kao sto su i novootvoreni Internet park u beogradskom Studenstskom parku, pristup sportskim vestima i rezultatima sa WAP portala za korisnike Olimpijskog pripejd paketa, usluga „Pozovi me“ ili za pripejd korisnike dobijanje besplatnog izveštaja o pozivima putem interneta ili u prodavnici“, rekao je Goran Stupar, medijski koordinator Telenora.