Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA ULOVITE PAMETAN TELEFON U BORU
NAZAD
 

Ulovite pametan telefon u Boru

27. mart 2013 – Druga faza Telenor Smart karavana počinje u Boru, gde će Telenor tim, u četvrtak 28. marta, organizovati radionice na temu Deezer usluge i Nokia Lumia telefona. U periodu  od 12 do 15 časova u Bar Rum Baru svi zainteresovani moći će da se druže sa Telenor timom i postave pitanja u vezi sa uslugama. Telenor tim će, takođe, posetiti one koji budu prijavili smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom.
 
Kao i u prvoj fazi, i sada, svi zainteresovani mogu da komuniciraju sa Telenor timom preko korporativnih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.
 
Radionicama će prethoditi igra „Lov na smart telefon“ u kojoj će moći da učestvuju svi zainteresovani građani Bora, a najbržem takmičaru biće dodeljen pametni telefon Telenor Smart Pro. Ostali učesnici dobiće prigodne poklone. Uslov je da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova. Više detalja ovde.
 
Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adresi www.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na sajtu www.telenor.rs  i u narednom broju magazina Kontakt.
 
Svakog meseca do kraja godine, osim avgusta, najčešće poslednjeg četvrtka u mesecu, Telenor smart karavan će posetiti drugi grad, a vi se spremite da otvorite sezonu lova na smart uređaje