Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO TREĆI INTERNET PARK U SRBIJI
NAZAD
 

Telenor otvorio treći Internet park u Srbiji

Dunavski park u Novom Sadu treći Telenorov internet park

 
Novi Sad, 20. jun 2008. – Dunavski park u Novom Sadu je danas, zahvaljujući Telenoru, postao treći park u Srbiji, posle parkova u Beogradu i Nišu, u kome je moguće besplatno pristupiti Internetu. Povezivanje prenosnih računara na Internet moguće je na dva načina, bežično ili putem USB modema, koji se nalaze na nekoliko lokacija u parku.
 
U narednih mesec dana, svi posetioci parka moći će da isprobaju sve prednosti ovakvog načina povezivanja na internet mrežu i pri tom uživaju na svežem vazduhu. Probni period od mesec dana besplatnog korišćenja interneta nastavi će se ukoliko građani pokažu interesovanje.
 
Način povezivanja je veoma jednostavan i lak, i uz pomoć nekoliko osnovnih koraka, koji su objašnjeni na tablama u parku, svi zainteresovani mogu da priključe svoje računare na internet.
 
 
Već danas putem 3G/HSDPA Telenor Internet, brzine 1,8 Mbps (Megabita po sekundi), može da se koristi u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a uskoro i u drugim mestima širom Srbije.

Koncept internet parkova postoji već dugo u mnogim gradovim širom sveta, a od sada će i građani Novog Sada imati priliku da surfuju i preuzimaju sadržaj sa interneta sedeći u travi u parku.