Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOROVI INTERNET PARKOVI PONOVO U BEOGRADU
NAZAD
 

Telenorovi Internet parkovi ponovo u Beogradu

Otvoren Internet park na Miljakovcu, a tokom juna, Telenor će otvoriti još pet parkova u glavnom gradu

 
9. jun, 2010. – Park kod Toplane na Miljakovcu prvi je u 2010. u Beogradu dobio besplatan Internet, zahvaljujući saradnji grada i kompanije Telenor. Tokom juna, u glavnom gradu biće otvoreno još pet Internet parkova.

Park na Miljakovcu otvorili su Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda i Gabor Kočiš, izvršni direktor finansija u kompaniji Telenor.
 
 
„Od prošle godine besplatan Internet mogu da koriste posetioci parkova kod Vukovog spomenika, Skejt parka, parka na Topličinom vencu i u Studentskom gradu. Sada nastavljamo sa Telenorom da uvodimo besplatan Internet na dve godine i u parkove u okviru drugih opština. Park na Miljakovcu je prvi u nizu u kome će Internet biti dostupan stanovnicima ovog dela grada, ali i stranim turistima koji posećuju prestonicu“, kaže Aleksandar Šapić, pomoćnik gradonačelnika Beograda.

 „Kompanija Telenor uvek traži načine da pomogne lokalnoj zajednici, jer je društvena odgovornost deo naše korporativne kulture. Kao lider u oblasti telekomunikacija i jedan od vodećih provajdera širokopojasnog Interneta u Srbiji naša želja je da obezbedimo kvalitetnu i brzu Internet vezu što većem broju ljudi i na taj način doprinesemo razvoju informatičke pismenosti. Nastavljamo saradnju sa gradom, započetu prošle godine, koja ima za cilj obezbeđivanje besplatnog Interneta što većem broju građana“, rekao je Gabor Kočiš.

Srbija je u junu 2008. dobila prvi Internet park u istoriji, u Studentskom parku u Beogradu. Od tada, Telenor je omogućio besplatan Telenor Internet u 15 parkova širom Srbije.
  
Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za sve Internet parkove pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.