Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOROVA PRODAVNICA U NOVOM SADU NA NOVOJ LOKACIJI
NAZAD
 

Telenorova prodavnica u Novom Sadu na novoj lokaciji

Specijalna ponuda - Besplatni razgovori za dvoje

Novi Sad, 2. jul 2010. – U subotu 3. jula povodom otvaranja prodavnice u Ulici Ognjena Price 11, preko puta Futoške pijace, Telenor je pripremio posebnu ponudu – besplatni razgovori za dvoje u narednih 12 meseci. Ponuda važi do kraja jula za sve nove postpejd korisnike i one koji obnove ugovor, a prvih 100 novih postpejd korisnika dobiće i specijalne poklone.
 
Korisnicima su dostupne sve Telenorove usluge i džinovska ponuda telefona po atraktivnim cenama uz unapređeni koncept prodaje i komunikacijom sa kupcima.

Za sve posetioce ove prodavnice i buduće korisnike Telenorovih usluga, Telenor je pripremio foto izazov, potrebno je da fotoaparatom ili mobilnim telefonom zabeleže svoje utiske iz nove prodavnice, koje mogu da postave na stranicu Telenor Srbija na Fejsbuku do 10. jula. Posetioci ove stranice glasaće za najzabavnije i najinteresantnije fotografije, a vlasnik fotografije koja  dobije najviše „lajkova“ biće nagrađen Telenor Internet modemom.
 
U protekle četiri godine, Telenor je otvorio više od 40 prodavnica u Srbiji zasnovanih na konceptu interaktivne kupovine, koji Telenor primenjuje uspešno u svim zemljama u kojima posluje.