Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOROVA NOVA PETICA
NAZAD
 

Telenorova nova petica

Beograd, 8. decembar 2006. Sa pet novih tarifnih paketa koji će se naći na tržištu širom Srbije od ponedeljka, 11. decembra, Telenor nastavlja da svojim korisnicima nudi nove usluge i širok izbor.
Novi tarifni paketi pažljivo su prilagođeni potrebama korisnika, od onih sa skromnim prohtevima, do najzahtevnijih, a posebna pažnja usmerena je i ka poslovnim korisnicima. Uz nove pakete ide i velika ponuda najtraženijih modela telefona, po povoljnim cenama.

Tarifni paket "Besplatno za tim" prvi put na naše tržište donosi koncept besplatnih razgovora među zaposlenima u okviru jedne kompanije. U zavisnosti od veličine tima, korisnicima je na raspolaganju pet ponuda, a naziv svake od njih – 10, 20, 50 i 200 – odgovara minimalnom broju članova tima. Iznos mesečnog održavanja je isti za sve ponude i iznosi 250 dinara. Još jedna pogodnost je i to da je cena poziva brojeva van grupe manja što je tim veći.

"Više priče" je tarifni paket koji se zasniva na konceptu minimalne potrošnje. Korisnik na osnovu očekivane mesečne potrošnje za pozive ka svim domaćim i međunarodnim destinacijama može da bira jednu od četiri ponude. Veća očekivana potrošnja podrazumeva nižu cenu razgovora za pozive ka drugim  brojevima iz Telenor mreže, odnosno za pozive ka drugim nacionalnim destinacijama.

Posebnost ove ponude je u tome što korisnik više nije vezan za određeni broj besplatnih minuta u okviru ili van mreže, već sam određuje obim saobraćaja prema svim mrežama, a u skladu sa očekivanom mesečnom potrošnjom. Ovaj paket dostupan je i fizičkim licima u postpejdu pod sličnim uslovima, dok u pripejdu isti tarifni paket donosi 10% popusta na nacionalne razgovore nakon utrošenih 800 dinara tokom jednog meseca, odnosno 20% popusta nakon utrošenih 1500 dinara.

 „Biznis surf“ je poseban paket za brojeve koji se koriste isključivo za pristup Internetu. Korisnicima se nudi izbor od četiri ponude prema željenom mesečnom obimu prenosa podataka i mogu da koriste celu sumu za pretraživanje Internet sadržaja. Veća mesečna pretplata omogućava i veći besplatni prenos podataka i niže cene za svu potrošnju koja premašuje iznos pretplate.

Za fizička lica Telenor je, osim pomenutog paketa „Više priče“, pripremio tarifne pakete „Jedna cena“ i „Moje vreme“ i za pripejd i za postpejd korisnike. 
U paketu „Moje vreme“ cena minuta zavisi od doba dana i perioda u nedelji, tako je radnim danima od 16 do 8 ujutru i vikendom cena korišćenja niža i za više od 50% od standardne cene.
 
U tarifnom paketu „Jedna cena“ cena minuta razgovora ostaje ista bez obzira na to koja mreža se zove.