Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOROV POKLON I PODRŠKA OLIMPIJCIMA SRBIJE
NAZAD
 

Telenorov poklon i podrška olimpijcima Srbije

12. jun 2012 – Kompanija Telenor, generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa kompanijom HTC poklonila je mobilne telefone i posebne pakete sportistima Srbije koji će predstavljati zemlju na Olimpijskim igrama u Londonu, sa ciljem da ih i na taj način podrži i oda priznanje njihovim dosadašnjim uspesima.

Telenorovi stipendisti u pojedinačnim sportovima - strelci Jasna Šekarić, Zorana Arunović i Damir Mikec, plivači Ivan Lenđer i Velimir Stjepanović, tekvandoka Milica Mandić, veslači Goran Jagar, Miloš Vasić, Miljan Vuković i Radoje Đerić i kajakašice Nikolina i Olivera Moldovan dobili su telefon poslednje generacije HTC One X, koji je izuzetan po svom dizajnu i performansama, posebno kada su u pitanju brzina, kamera i zvuk. Ovaj telefon je nedavno Telenor i prvi predstavio srpskom tržištu.
 
Vlade Divac, predsednik OKS-a i Marek Slačik, izvršni direktor Marketinga i prodaje Telenora
 
„U Londonu slavimo 100 godina od prvog učešća na Igrama, imamo više od 100 sportista u Timu i verujem da ćemo stići i do 100-e olimpijske medalje. Najpre pripreme, a onda i uspešan nastup, Olimpijskog tima Srbije na Igrama u velikoj meri zavise od podrške našeg sponzorskog pula. Sada, zahvaljujući Telenoru, naši sportisti će moći da u realnom vremenu prenesu utiske iz britanske prestonice. Nadam se i verujem da će se prenositi dobre vesti”, kaže Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Ostali članovi Olimpijskog tima Srbije imaće priliku da o svemu bitnom šta se dešava na Igrama izveštavaju sa telefona HTC Desire C.

„Telenor je drugi ciklus zaredom generalni sponzor Olimpijskog tima, jer nam je kao uspešnoj kompaniji važno da budemo deo dobrih stvari. Srpski olimpijski tim ima odlične sportiste koji zaslužuju da ostvare veliki uspeh na najvećem sportskom takmičenju. Kako bismo im olakšali komunikaciju sa svojim porodicama, prijateljima, ali i navijačima osmislili smo za njih posebne pakete, dok će uz HTC telefone moći brzo i jednostavno sa njima da budu u kontaktu, ali i prenose svima nama u Srbiji pozitivnu atmosferu sa takmičenja”, kaže Marek Slačik, izvršni direktor Marketinga i prodaje kompanije Telenor.
 
 
Na Olimpijskim igrama u Londonu Olimpijski tim Srbije obeležiće tačno 100 godina od svog prvog nastupa na ovom takmičenju. Tim Srbije u ovom trenutku broji 112 sportista koji će se boriti za medalje u 15 sportova.