Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOROV MESEC IZNENAĐENJA POČINJE NOVIM PRIPEJD PAKETIMA I NAJNIŽIM CENAMA NA TRŽIŠTU
NAZAD
 

Telenorov mesec iznenađenja počinje novim pripejd paketima i najnižim cenama na tržištu

7. jun 2007. - Tri nova Telenorova pripejd paketa donose usluge skrojene po meri korisnika, sa cenama i do 55 odsto nižim za razgovore i SMS poruke od dosadašnjih.
Kupovinom jednog od ponuđena tri paketa „Priča“, „Poruke“ ili „Posle 4“, za 200 dinara korisnici dobijaju nov broj i 200 dinara kredita.
Po ceni od 2,9 dinara po minuti razgovora u okviru Telenorove mreže, 6,5 dinara po minuti u okviru nacionalne mreže, 2,9 dinara za SMS poruku i tarifiranje po jednoj sekundi, pripejd paket „Priča“ rešenje je za korisnike koji često i mnogo razgovaraju.
Kupovinom paketa „Poruke”, korisnici će moći da razmenjuju SMS poruke po ceni od 1 dinara, uz 7,5 dinara za minut razgovora u okviru i izvan Telenorove mreže, i uz tarifiranje po minuti.
Za korisnike koji su najaktivniji u poslepodnevnim časovima i vikendom, Telenor je pripremio paket „Posle 4“. U intervalu od 16h do 8h cena razgovora za sve mreže je 2,9 dinara po minuti, van ovog intervala 9,9, uz tarifiranje po minuti. Cena SMS poruka je 2,9 dinara.
Telenor novim pripejd paketima želi na najbolji način da odgovori potrebama svojih korisnika za inovativnim, jednostavnim i povoljnim uslugama. 

Detaljnije