Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR ZVANIČNI MOBILITY PARTNER SINERGIJE 2010
NAZAD
 

Telenor zvanični mobility partner Sinergije 2010

Telenor će predstaviti Mail pro servis za poslovne korisnike zasnovanog na Microsoft tehnologiji, kao i novi HTC HD 7 telefonski aparat sa Windows Phone 7 operativnim sistemom.
 
16. novembar 2010. – Kao zvanični mobility partner Sinergije 2010, Telenor, u saradnji sa Microsoftom predstavlja Mail pro servis, jedinstveno poslovno e-mail rešenje, visokog kvaliteta i pouzdanosti, zasnovano na Microsoft Exchange tehnologiji. Svim posetiocima Sinergije 2010 biće omogućeno i da se upoznaju sa karakterisitkama najnovijeg telefona HTC HD 7 sa operativnim sistemom Windows phone 7, koji će se u zvaničnoj ponudi Telenora naći od decembra meseca.
 
Mail pro servis predstavlja Telenorovo jedinstveno rešenje za poslovni mejl koje obezbeđuje efikasnu i sigurnu komunikaciju zaposlenih, a prilagodljivo je potrebama svih kompanija bez obzira na njhovu veličinu. Za vrhunsku e-mail komunikaciju više nije neophodan poseban server niti usluge administratora, kompletna briga prepušta se Telenoru koji obezbeđuje uslugu najvišeg kvaliteta. Servis obezbeđuje trenutnu e-mail komunikaciju sa mobilnog telefona ili računara, kao i rad na zajedničkom kalendaru sa deljenim zadacima i listom zakazanih sastanaka. Jednostavno, kao da je u pitanju rad sa SMS porukama, mailovi, zadaci i zakazani sastanci naći će se na računaru ili mobilnom telefonu krajnjeg korinsika samo par sekundi nakon slanja.
 
Najnoviji HTC HD 7 jedinstvenim čini Windows Phone 7 operativni sistem, koji je prilagođen mobilnim telefonima sa ekranima osetljivim na dodir i predstavlja idealno rešenje za sve korisnike koji žele napredan sistem. Model poseduje veliki ekran od 4.3 inča, kameru od 5 megapiksela i 720p HD kamkorder koji korisnicima ovog uređaja omogućava da nakon poslovnih obaveza snimaju sebi bitne momente sa izuzetnim kvalitetom i detaljima.  Predstavljnjem ovih ponuda na najvećoj regionalnoj IT konferenciji, jubilarnoj Sinergiji 2010 kompanija Telenor podseća da nije samo mobilni operator, već kompanija koja svojim korisnicima pruža relevantna poslovna rešenja