Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR SVEČANO PROSLAVIO PRVU GODINU RADA
NAZAD
 

Telenor svečano proslavio prvu godinu rada

Godišnjica rada u Srbiji obeležena puštanjem u rad jedinstvenog Telenorovog operativnog centra i Ekspo centra
11. oktobar 2007. – Kompanija Telenor danas je svečano otvorila svoju poslovnu zgradu na Novom Beogradu. Jon Fredrik Baksos, generalni direktor Telenor Grupe i Jan Edvard Tigesen, direktor Telenor grupe za centralnu i istočnu Evropu, zvanično su pustili u rad Telenorov operativni centar i Ekspo centar, kojima je zajednička namena unapređenje kvaliteta usluge i komunikacije sa korisnicima i javnošću.
 
 
Baksos i Velan na svečanom otvaranju Ekspo centra
 
Iz Telenorovog operativnog centra, jedinog te vrste u Srbiji, prati se rad svih elemenata mreže i usluga. Ovaj centar objedinjuje znanje stručnjaka za IT i stručnjaka za GSM/3G i transportnu mrežu, te omogućava potpunu operativnu kontrolu mreže i servisa iz jednog centra, brzo reagovanje i rešavanje potencijalnih problema.
Ekspo centar, koji se nalazi u prizemlju Telenorove zgrade na više od 1000 kvadratnih metara, svojim savremenim dizajnom i opremom pruža zaposlenima i poslovnim saradnicima prijatno radno okruženje za održavanje sastanaka, predstavljanje projekata, seminare, radionice i druge sadržaje. 
„Ponosan sam danas na sve zaposlene u Telenoru što smo za samo godinu dana rada u Srbiji postali pokretačka snaga u oblasti mobilne telefonije. Trudimo se da uvek nudimo kreativna, inovativna i jednostavna rešenja za naše korisnike, kao što to radimo svuda u svetu. Tržište telekomunikacija u Srbiji se ubrzano razvija, postaje sve zahtevnije, a time i izazovnije. Zato i nastojimo da uvek budemo korak ispred, što smo učinili i danas otvaranjem Operativnog centra i Ekspo centra,“ rekao Velan.