Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR SVEČANO OTVORIO POSLOVNU ZGRADU
NAZAD
 

Telenor svečano otvorio poslovnu zgradu

Godišnjica rada u Srbiji obeležena puštanjem u rad jedinstvenog Telenorovog operativnog i Ekspo centra
11. oktobar 2007. – Kompanija Telenor danas je svečano otvorila poslovnu zgradu u Novom Beogradu i predstavila jedinstveni, kontrolni operativni i Expo centar.  Jon Fredrik Baksos, generalni direktor Telenor Grupe i Jan Edvard Tigesen, direktor Telenor grupe za centralnu i istočnu Evropu, pustili su u rad ova dva centra, čija je osnovna uloga unapređenje kvaliteta komunikacije sa korisnicima i javnošću.

Telenorov operativni centar, jedini u našoj zemlji, kontroliše rad svih elemenata mreže i usluga, objedinjuje znanje stručnjaka za IT i stručnjaka za GSM/3G i transportnu mrežu, te omogućava potpunu operativnu kontrolu mreže i servisa iz jednog centra, brzo reagovanje i rešavanje problema.

Expo centar, koji se nalazi u prizemlju Telenorove zgrade zauzima prostor od preko 1000 kvadratnih metara, uz moderan dizajn i savremenu opremu zaposlenima i poslovnim saradnicima pruža prijatno radno okruženje za održavanje poslovnih sastanaka, izlaganje grupnih i individualnih projekata, promotivnih i konferencija za novinare, seminara, edukativnih radionica i drugih velikih događaja.

„Ponosan sam danas na sve zaposlene u Telenoru što smo za samo godinu dana našeg prisustva u Srbiji stabilizovali kompaniju i postali pokretačka snaga u oblasti mobilne telefonije. Trudimo se da uvek nudimo kreativna, inovativna i jednostavna rešenja za naše korisnike, kao što to radimo svuda u svetu. Tržište telekomunikacija u Srbiji se ubrzano razvija, postaje sve zahtevnije, a time i izazovnije. Zato i nastojimo da uvek budemo korak ispred, što smo učinili danas otvaranjem Kontrolnog operativnog i Expo centra“, rekao je Stajn Erik Velan, generalni direktor Telenora u Srbiji.
 
Za više informacija: