Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR PRIPEJD INTERNET U VIŠE OD 170 MESTA U SRBIJI
NAZAD
 

Telenor pripejd Internet u više od 170 mesta u Srbiji

27. februar 2009 – Jednostavan za instaliranje, brz, bez ugovorne obaveze, Telenor pripejd Internet nudi pravo rešenje za pristup Internetu, a dopune se kupuju na kiosku i ostalim mestima gde korisnici inače dopunjuju svoj pripejd račun.
 
„Svi imamo odbojnost prema kablovima, iščitavanju priručnika, kao i prema dugim i komplikovanim instalacijama. Ovde je jednostavnost ključna reč. Internet je sad kao kafa ili čokolada: kupiš i odmah uživaš“, kaže Goran Stupar, medijski koordinator Telenora.
 
U okviru Telenor pripejd Internet paketa korisnici dobijaju USB modem, pripejd Internet karticu sa mogućnošću da izaberu jednu od tri ponuđene dopune: Malu, koja omogućava preuzimanje 50 megabajta podataka, Srednju 250 i Veliku – 1 gigabajt. Sve to mogu da iskoriste u roku od dva meseca od dana kupovine paketa.

Od juna prošle godine, kada je Telenorov signal u Studentskom parku u Beogradu omogućio brzi Internet na otvorenom, čime je Srbija dobila prvi Internet park u svojoj istoriji, Telenorov 3G signal, koji obezbeđuje brz Internet, danas stiže do gotovo 40 odsto stanovnika Srbije u 170 gradova i manjih mesta. Krajem 2008. godine u Srbiji je više od 2,6 miliona ljudi koristilo računar, dok je broj onih koji su koristili Internet iznosio više od dva miliona.

Telenor Internet modem prilagođen je za kućni, kao i za laptop računar, sa Windows ili Mac operativnim sistemima, i obezbeđuje višestruko brži protok od dial-up konekcije. Omogućava korisnicima mobilnost i brzinu, nezavisno od mesta na kome se nalaze. Može se koristi kod kuće ili na poslu, ali i u kafiću, restoranu ili na otvorenom.