Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR PREDSTAVIO NOVE PRIPEJD PAKETE I NOVI KANAL PRODAJE: TELENOR XPRESS
NAZAD
 

Telenor predstavio nove pripejd pakete i novi kanal prodaje: Telenor xpress

Od početka novembra, Telenor nudi građanima Srbije nove pripejd pakete, kao i novi kanal prodaje pod nazivom Telenor xpress, koji već ima dugu i dokazano uspešnu istoriju na drugim tržištima na kojima Telenor posluje.
Novi Telenor pripejd brojevi dostupni su po povoljnim cenama, vrednost svakog paketa je veća od nominalne, a kupci skupljih paketa dobijaju procentualno znatno više kredita. Po ceni pripejd broja od 1000 dinara, korisnici će imati jedinstvenu priliku da dobiju 1500 dinara kredita i 100 besplatnih poruka. Paket od 500 dinara za novi broj sadrži 750 dinara kredita i 50 besplatnih poruka, a paket od 200 dinara – 200 dinara kredita i 20 besplatnih poruka.

Paketi su u prodaji na kioscima širom Srbije, kao i putem novog kanala prodaje Telenor xpress. Više od 25 pokretnih prodajnih ekspres timova postavlja svoje posebno dizajnirane štandove u 15 gradova Srbije. Na ovaj način Telenor se trudi da bude što bliže svojim korisnicima.


Od 1. novembra ekpres timovi se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Somboru, Nišu, Subotici, Kragujevcu, Čačku, Užicu, Požarevcu, Smederevu, Negotinu, Loznici, Novom Pazaru i Leskovcu.

“Želimo da dopremo do građana Srbije, ponudimo kvalitet i nove ideje. Telenor uvek nudi nove mogućnosti i izbore, i drago nam je što će srpsko tržište uskoro osetiti prednosti našeg drugačijeg pristupa,” kaže Dejvid Menegelo, direktor marketinga Telenora, i poručuje korisnicima: ”Ne menjajte kanal, imamo za vas još mnogo novosti.”

 

Za više informacija:

  • Sandra Štajner, izvršni direktor za komunikacije, Telenor d.o.o.,
    Tel: +381 63 7908717, e-mail: pr@telenor.co.yu