Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR PREDSTAVIO NOVE PRIPEJD PAKETE I NOVI KANAL PRODAJE: TELENOR XPRESS
NAZAD
 

Telenor predstavio nove pripejd pakete i novi kanal prodaje: Telenor xpress

Počev od danas, Telenor d.o.o. ponudiće građanima Srbije nove pripejd pakete, kao i novi kanal prodaje pod nazivom Telenor xpress, koji već ima dugu i dokazano uspešnu istoriju na drugim tržištima na kojima Telenor posluje.Novi pripejd brojevi Telenora biće dostupni po izuzetnim cenama. Svaki paket sadrži veću vrednost od nominalne vrednosti paketa, a kupci koji odaberu skuplje pakete dobijaju procentualno znatno više kredita u odnosu na jeftinije pakete. Po ceni pripejd broja od 1000 dinara, pripejd korisnici Telenora imaće jednistvenu priliku da dobiju 1500 dinara kredita i 100 besplatnih poruka. Kod paketa od 500 dinara za novi broj, korisnici će dobiti 750 dinara kredita i 50 besplatnih poruka, dok paket od 200 dinara podrazumeva 200 dinara kredita i 20 besplatnih poruka.

Nova pripejd ponuda biće naravno dostupna na kioscima širom Srbije, ali po prvi put i korišćenjem direktnog prodajnog kanala pod nazivom Telenor xpress. Na ovaj način Telenor se trudi da bude što bliže svojim korisnicima, a više od 25 mobilnih prodajnih xpress timova sa specijalno dizajniranim štandovima putovaće kroz zemlju i posetiti mnoge gradove u Srbiji.

 “Uz novu ponudu i novi prodajni kanal, Telenor nudi dodatni kvalitet i inovativno iskustvo kupovine u neposrednom okruženju korisnika. Mi smo tu da pomognemo svojim korisnicima, a naš cilj je da uz Telenor xpress kupovinu naših usluga učinimo jednostavnijom”, kaže Dejvid Menegelo, izvršni direktor marketinga Telenora.

“Želimo da stignemo do građana Srbije nudeći dodatni kvalitet i inovativne ideje. Telenor uvek donosi nove prilike i veliki izbor mogućnosti. Srećni smo što će srpsko tržište uskoro osetiti prednosti Telenorovog novog i svežeg pristupa tržištu,” dodao je Dejvid Menegelo, uz poruku korisnicima: ”Budite spremni za još puno inovativnih ideja.”

Telenor je jedan od najvećih svetskih mobilnih operatora sa više od 100 miliona korisnika širom sveta. Ova kompanija izgradila je snažnu reputaciju operatora koji razvija najnovije tehnologije u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od ukupno 1,513 milijardi evra 31. jula, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra ove godine.Telenor xpress timovi na srpskom tržištu.

 

Za više informacija:

• Sandra Štajner, izvršni direktor za komunikacije, Telenor d.o.o., Tel: +381 63 7908717, 
e-mail: pr@telenor.rs