Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR PODELIO BEOGRADSKIM SREDNJOŠKOLCIMA KARTE ZA UTAKMICU
NAZAD
 

Telenor podelio beogradskim srednjoškolcima karte za utakmicu

Beograd, 14. novembar 2006. Kompanija Telenor podelila je 2000 karata beogradskim srednjoškolcima za prijateljsku utakmicu između fudbalskih reprezentacija Srbije i Norveške, koja se igra u sredu, 15. novembra, od 20,15h, na stadionu Crvene Zvezde. Ulaznice važe za centralni deo istočne tribine.

Akciju je podržao Gradski sekretarijat za obrazovanje i preporučio je direktorima beogradskih srednjih škola. “Naša podrška je znak da akciju Telenora smatramo izuzetno korisnom za afirmaciju sporta među mladima u Srbiji,” rekao je Vladimir Todić, gradski sekretar za obrazovanje.

Telenor je obezbedio 43 „Lastina“ autobusa koji će učenike sačekati ispred škola i prevesti do stadiona. Štićenike četiri beogradska doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja jedan autobus će čekati ispred Doma Moša Pijade, u Ustaničkoj 19. 
U pratnji učenika u svakom autobusu biće po jedan profesor. Tokom vožnje do stadiona, učenici će od Telenora u znak pažnje dobiti po šal i kapu, tekst himne Republike Srbije na ćirilici, i užinu. 

Beogradska policija obezbedila je parking, nadgledaće ulazak učenika na stadion i pobrinuće se da neometano stignu do autobusa po završetku utakmice. Učenici će biti vraćeni do svojih škola. 
 “Pozdravljam ovu akciju Telenora. Smatram da su fudbalske utakmice idelana mesta za druženje i razvijanje patriotskih osećanja među omladinom.
Ovakve akcije pokazuju da društvo brine za mlade”, kaže Dejan Josipović, direktor Devete beogradske gimnazije.
 
Utakmici će prisustvovati oko osamdesetoro štićenika iz sledećih domova za decu i omladinu bez roditeljskog staranja “Dragutin Filipovic-Jusa”, “Moša Pijade”, “Jovan Jovanović Zmaj” i “Drinka Pavlović”. Od srednjih škola, učestvuju: Četrnaesta beogradska gimnazija, Tehnička škola GSP, Treća beogradska gimnazija, Poljoprivredna škola sa Domom učenika PK Beograd, Sportska gimnazija, Srednja tehnička škola PTT, Zemunska gimnazija, Deveta gimnazija “Mihailo Petrović Alas”, Dvanaesta beogradska gimnazija, Prva beogradska gimnazija, Šesta beogradska gimnazija, i Sedma beogradska gimnazija.
Kao društveno odgovorna kompanija, Telenor rado pokreće akcije koje, poput ove, doprinose zdravom razvoju društva, posebno mladih. Telenor je jedan od najvećih svetskih mobilnih operatora sa više od 105 miliona korisnika širom sveta. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra ove godine.