Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR POČINJE DA SE OGLAŠAVA, NUDI „DŽINOVSKI IZBOR“
NAZAD
 

Telenor počinje da se oglašava, nudi „Džinovski izbor“

Beograd, 09.11.2006. Telenor u novembru pokreće veliku kampanju oglašavanja na našem tržištu. Čuvena po inovativnosti, ova kompanija ponudiće korisnicima u Srbiji usluge i opremu koji odišu novinom i kreativnošću, kao i iskustvo stečeno u 12 zemalja sveta.

Svoj vizuelni identitet u okviru kampanje Telenor će predstaviti kombinacijiom raznorodnih medija i preispitivanjem ustaljenih formata. Bilbordi u dve i tri dimenzije, posteri, flajeri, zastavice, alternativni vidovi reklamiranja, i TV spotovi, snimljeni u našoj zemlji, pokazaće da će saradnja sa Telenorom uvek donositi i vizuelno i sadržinski prijatna iznenađenja.
Kreativni koncept Telenora počiva na ideji kutije – naizgled običnog, dosadnog, nepromenljivog predmeta koji – ako to želimo – može da se otvori, s njome se može igrati i njome graditi, načiniti nešto novo, u kojoj može biti raznovrsnih sadržaja.
 
 
Tako će u posebno dizajniranim kutijama polovinom novembra stići i „Džinovski izbor” telefona i postpejd paketa kojima Telenor uspostavlja nove standarde u oblasti postpejd usluga. Stari i novi korisnici, uz potpisivanje dvogodišnjeg ugovora, dobijaju mogućnost da po povoljnoj ceni izaberu jedan od 14 modela mobilnih telefona koji su u ponudi u okviru odabranog paketa.

U džinovsku ponudu ulaze: Nokia 1600, Samsung X160, Nokia 2610, Nokia 6070, Samsung X650, Sony Ericsson K510i, Samsung X680, Nokia 6233, Samsung E370, Sony Ericsson K610i, Samsung D520, Samsung D900, Sony Ericsson K800i and Nokia N73

Sve kampanje i ponude koje će se pojaviti u narednih par nedelja samo su početak nastupa Telenora na tržištu Srbije. Svaka od ovih ponuda, kao i sve buduće, nose zajedničku poruku: stvari zaista mogu da budu drugačije.

Telenor je jedan od najvećih svetskih mobilnih operatora sa više od 105 miliona korisnika širom sveta. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije na tržištima u razvoju. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra ove godine.


Za više informacija:

  • Sandra Štajner, izvršni direktor za komunikacije, Telenor d.o.o.,
    Tel: +381 63 7908717, e-mail: pr@telenor.co.yu