Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVI TELENOR PARKOVI U KRALJEVU I KRAGUJEVCU
NAZAD
 

Novi Telenor Parkovi u Kraljevu i Kragujevcu

U Internet parku u Beogradu postavljeno osvetljenje

 
15. jul 2008 – Posle Beograda, Niša i Novog Sada, i građani Kragujevca, zahvaljujući Telenoru, sutra dobijaju svoj Internet park, a Kraljevčanima će besplatan pristup Internetu biti omogućen dan kasnije.
 
Stanovnici ovih pet gradova moći će do kraja septembra u parkovima besplatno da proveravaju svoju elektronsku poštu i da bez ograničenja pretražuju najrazličitije sadržaje na Internetu.

U Studentskom parku u Beogradu, prvom Internet parku u našoj zemlji, zahvaljujući saradnji Gradskog zelenila i Telenora, sada je postavljena nova rasveta, čime je posetiocima omogućeno da i noću koriste Telenorov bežični Internet.
 
„Parkovi u Kragujevcu i Kraljevu otvoreni su zahvaljujući preduzimljivim građanima koji su se javljali i tražili ovu uslugu. Očigledno da je iskustvo iz prethodna tri grada bilo pozitivno, i da se dobre vesti brzo šire. Veoma nam je drago što smo mogli da im izađemo u susret, i što smo ovim dobili mogućnost da Telenorov brzi Internet predstavimo i brojnim korisnicima u manjim gradovima“, kažu u Telenoru.

Telenor internet koristi se putem 3G/HSDPA mreže, a povezivanje prenosnih računara na Internet moguće je na dva načina, bežično ili putem USB modema, koji se nalaze na nekoliko lokacija u parku. Način povezivanja je veoma jednostavan i lak, i uz pomoć nekoliko osnovnih koraka, koji su objašnjeni na tablama u parku, svi zainteresovani mogu da priključe svoje računare na Internet.