Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO NOVU PRODAVNICU U PIROTU
NAZAD
 

Telenor otvorio novu prodavnicu u Pirotu

Novi koncept kupovine omogućava korisnicima da isprobaju, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu
 17. septembar 2007. – Telenor je danas u Pirotu na Trgu pirotskih oslobodilaca bb, otvorio novu prodavnicu, uređenu po konceptu koji ova kompanija uspešno primenjuje u svim zemljama u kojima posluje.

Ova prodavnica deo je lanca od 36 prodajnih objekata koje kompanija otvara širom Srbije, od kojih je do sada 24 redizajnirano prema konceptu interaktivne kupovine. U novim prodavnicama korisnici mogu sve telefone da uzmu u ruku, osete koliko su teški i probaju tastaturu i funkcije.

Novi koncept pored novih sadržaja i izgleda prodajnog prostora, podrazumeva i nov način komunikacije sa korisnicima. Osnovna namera je da se Telenorove usluge predstave jasno i razumljivo i sasvim neupućenom korisniku, i da mu se da savet o tome kako da za svoj novac dobije najbolju vrednost. 
 
 
 U svakoj prodavnici radi dovoljno prodavaca tako da nema čekanja kod kupovine. 

Svaka prodavnica ima pult na kome su izloženi tzv. živi telefoni, odnosno modeli sa SIM karticom i baterijom, što omogućava da se korisniku prikažu sve karakteristike određenog aparata.
 
Takođe, u svakoj prodavnici izloženi su i modeli koje Telenor preporučuje za taj mesec i o čijim se karakteristikama korisnici detaljno mogu raspitati na licu mesta.
 
Svim postpejd pretplatnicima koji uz tarifni paket u novoj prodavnici kupe i telefon, Telenor poklanja 1000 dinara bonusa koji se može iskoristiti u periodu od mesec dana od otvaranja, tačnije od 17.09. do 24.10.
Prvih 50 korisnika koji od otvaranja prodavnice kupe bilo koji pripejd, postpejd paket ili telefonski aparat uz postojeći postpejd paket Telenor nagrađuje poklonima.
 
Radno vreme prodavnice od ponedeljka do subote je od 08:00 do 20:00. Nedeljom je zatvorena. Prodavnica na staroj adresi Srpskih vladara 120 se zatvara.