Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO NOVU PRODAVNICU U NOVOM SADU
NAZAD
 

Telenor otvorio novu prodavnicu u Novom Sadu

Korisnici mogu da isprobaju, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu
Novi Sad, 21. novembar 2007. - Telenor je otvorio novu prodavnicu u Novom Sadu na adresi Modena 1-3, a stara na adresi Ilije Ognjenovića 24 biće zatvorena.

Nova prodavnica je uređena po konceptu koji ova kompanija uspešno primenjuje u svim zemljama u kojima posluje. Ova prodavnica deo je lanca od 40 prodajnih objekata koje kompanija otvara širom Srbije. U novim prodavnicama korisnici mogu sve telefone da uzmu u ruku, osete koliko su teški i probaju tastaturu i funkcije.
Novi koncept pored novih sadržaja i izgleda prodajnog prostora, podrazumeva i nov način komunikacije sa korisnicima. Osnovna namera je da se Telenorove usluge predstave jasno i razumljivo i sasvim neupućenom korisniku, i da mu se da savet o tome kako da za svoj novac dobije najbolju vrednost. 
 
Svaka prodavnica ima pult na kome su izloženi tzv. živi telefoni, odnosno modeli sa SIM karticom i baterijom, što omogućava da se korisniku prikažu sve karakteristike određenog aparata. Takođe, u svakoj prodavnici izloženi su i modeli koje Telenor preporučuje za taj mesec i o čijim se karakteristikama korisnici detaljno mogu raspitati na licu mesta.
Svim postpejd pretplatnicima koji uz tarifni paket u novoj prodavnici kupe i telefon Telenor poklanja 1000 dinara bonusa koji se može iskoristiti u periodu od mesec dana od otvaranja, tačnije od 21. novembra do 21. decembra.
 
Radno vreme prodavnice tokom novembra je ponedeljkom od 08:00 do 22:00, utorak - subota od 08:00 do 20:00 i nedeljom od 08:00 do 14:00 h. Posle ovog perioda radnja će biti otvorena od ponedeljka do subote od 08:00 do 20:00 i nedeljom od 08:00 do 14:00.